DILBEEK - OCMW viert Kerstmis

C21

DILBEEK - OCMW viert Kerstmis

Editiepajot_dilbeek_kerstfeest_ocmw_foto_jean-pierre_schoukens
OCMW-voorzitter Luc De Backer. - Foto Jean-Pierre Schoukens
 
Editiepajot_dilbeek_kerstfeest_ocmw_foto_jean-pierre_schoukens__1_
Vrijwilligers van de dag en het personeel verzorgden de kerstmaaltijd. - Foto Jean-Pierre Schoukens
 
Editiepajot_dilbeek_kerstfeest_ocmw_foto_jean-pierre_schoukens__2_
Denise Van Maldergen die als vrijwilliger 240 servetten in de vorm van een mooie Spaanse waaier plooide. - Foto Jean-Pierre Schoukens
 

Gespreid over twee dagen hebben meer dan 240 flatbewoners en gebruikers van het dienstencentrum van het OCMW genoten van het traditionele kerstfeest van het OCMW Dilbeek.

Vrijwilligers van de dag en het personeel verzorgden de kerstmaaltijd in Bruegeldal in Itterbeek. OCMW-voorzitter Luc De Backer overliep in zijn toespraak even de veranderingen in het OCMW tijdens het afgelopen jaar. Piet Vervondel volgde Françis Verelst op als secretaris en Filip Denorme werd de nieuwe financieel beheerder. De voorzitter vroeg en kreeg een applaus voor het dienstencentrum met Lena Moonens als drijvende kracht en het personeel dat in 2009 veel verwezenlijkte. Volgend jaar begint de bouw van 28 nieuwe serviceflats. De datum van de eerste steen ligt nog niet vast want de aanbesteding viel niet gunstig uit. Er wordt een nieuwe aanbesteding uitgeschreven. Op de foto zie je OCMW-voorzitter Luc De Backer in gesprek met de flatbewoners, het team vrijwilligers van de dag en het personeel en Denise Van Maldergen die als vrijwilliger 240 servetten in de vorm van een mooie Spaanse waaier plooide.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief