DILBEEK - Computerlessen voor senioren

C21

DILBEEK - Computerlessen voor senioren

Computerlessen_senioren
 

De Seniorenraad & het Dienstencentrum Breugheldal organiseren tot grote tevredenheid al enige jaren computerlessen voor beginnelingen en gevorderden. Op dit ogenblik volgen zelfs wekelijks 106 senioren, gespreid over zeven halve dagen, lessen in het nieuwe lokaal in het recreatiecentrum Itterbeek.

Gekwalificeerde leraren, benoemd door het ministerie van Onderwijs in de context van het Centrum Voortgezet Onderwijs (CVO) zorgen voor kwaliteitsonderwijs op maat van zestigplussers.
De Seniorenraad en Breugheldal gaan er dan ook vanzelfsprekend mee door en vanaf september 2008 worden opnieuw volgende modules aangeboden:
 
         Word 1 (voor beginners)
         Word 2
         Excel
         Internet
         Powerpoint
         Webdesign
         Digitale Beeldvorming ook gekend onder de naam “Photoshop”
 
De cursussen worden georganiseerd op voorwaarde dat zich minstens 15 personen per module inschrijven, waaraan de Seniorenraad, gelet op het groeiend succes, niet twijfelt.
 
De prijs voor een semester van zestig lesuren tussen begin september en eind januari zal schommelen tussen 65 en 75 € (De Seniorenraad wacht nog op een paar kostprijselementen, zoals huur van het lokaal, eventueel prijs van cursussen, en het lesgeld bepaald door het ministerie van Onderwijs)  
 
Pas vanaf het ogenblik dat de Seniorenraad en Breugheldal het aantal deelnemers per module kennen, wordt de juiste lesdag meegedeeld. De lessen hebben plaats in een prachtig nieuw ingericht en uitgerust PC-lokaal (RCI – Keperenberg in Dilbeek/Itterbeek) op maandag, dinsdag en woensdag voor- en namiddag, en zo nodig vrijdagnamiddag.
 
Voor bijkomende inlichtingen en voor inschrijving kan u terecht bij:
Lena Moonens – Dienstencentrum Breugheldal
Tel : 02 5680732 – E-mail : lena.moonens@ocmw-dilbeek.be
 
of in geval van afwezigheid bij:
Jules B.Claikens – Tel : 02 5679220
 
De belangstelling is zeer groot en de volgorde van inschrijving is bepalend voor definitieve deelname (groepen van minimum 15 personen per module)!
Stel daarom uw inschrijving niet uit. Einde mei wordt een eerste reeks inschrijvingen afgesloten en wordt gevraagd het lesgeld te storten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief