DILBEEK - Voor de dertiende keer Witte Kerst

C21

DILBEEK - Voor de dertiende keer Witte Kerst

Editiepajot_dilbeek_witte_kerst_foto_jean-pierre_schoukens
V rijwilligers bij de samenstelling van de kerstgeschenken. - Foto Jean-Pierre Schoukens
 

Naar goede jaarlijkse gewoonte wordt in Dilbeek op 24 december in de namiddag een kerstfeest gehouden voor alleenstaanden die ’s avonds niet worden verwacht bij kinderen, kleinkinderen of andere familieleden.

Het Witte Kerstfeest, want zo heet het initiatief, wordt voor de dertiende maal georganiseerd door de werkgroep Witte Kerst in het Saviocentrum. 98 alleenstaanden schreven in en worden afgehaald door vrijwillige chauffeurs.

 
De 98 alleenstaanden krijgen donderdagnamiddag een aperitief, een feestelijk buffet, een verrassingsoptreden, een dessertenbuffet en een koffie. Het feest start om 13 uur en eindigt rond 18 uur.
 
De alleenstaanden krijgen als afscheid ook nog een zak vol kerstgeschenken mee naar huis. Dat kan alleen maar dank zij gulle sponsors als Valentino, het Saviocentrum, Open Tours, Puratos, Johnson , Dreamland, Cooreman en Hanny Day (gratis optreden). Verschillende bedrijven en private personen hebben ook een financieel steentje bij gedragen. De gemeente Dilbeek tenslotte trekt voor dit initiatief 4.000 euro uit.
 
Op de foto zie je de vrijwilligers gesteund door gastvrouw en schepen van Sociale Zaken Rita Dedobbeleer en burgemeester Stefaan Platteau bij de samenstelling van het kerstpakket.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief