HALLE - Workshops in ’t Vondel tijdens de krokusvakantie

C21

HALLE - Workshops in ’t Vondel tijdens de krokusvakantie

Vondel
Archief Felix Merckx

CC ’t Vondel organiseert workshops tijdens de krokusvakantie. Deze gaan door op maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 februari in zaal Joepie, Brouwerijstraat 32, 1500 Halle.
- voor de 5- en 6-jarigen van 9 tot 12 uur – kostprijs € 24
- voor de 7- tot 12-jarigen van 9 tot 16 uur – kostprijs € 48
inclusief ticket spektakelvoorstelling Mister O. van woensdag 17 februari in cc ‘t Vondel

Koen en Dirk zijn meer dan vijftien jaar actief in de wondere wereld van het humoristisch goochelen. Zij combineren dit met improviseren, beweging, interactie en humor. Tijdens de workshops wordt dat breed spectrum van vaardigheden uit de doeken gedaan.
 
● Bij de 5- en 6-jarigen ligt de nadruk op goochelen en jongleren. Bij het goochelen komen aspecten als presenteren, manipuleren van objecten, durven, tonen, spelen met aandacht aan bod. Bij het jongleren ligt de nadruk op oog-hand-coördinatie. De kinderen leren eenvoudige kunstjes met doeken, jongleren met 2 tot
3 ballen, samen jongleren twee aan twee of in een kring.
 
● Bij de 7- tot 12-jarigen komen goochelen, jongleren, improviseren en humorologie aan bod. Bij het goochelen ligt de nadruk op de opeenvolging van handelingen en effecten en complexere technieken. Bij het jongleren het iets moeilijkere werk, namelijk jongleren met 3 of meer ballen, contact jongleren met diverse objecten en met het hele lichaam. Tijdens het inoefenen en het aan elkaar presenteren krijgen de kinderen tips over presentatiestijl en hoe humor een presentatie kan versterken.
 
Info: cc ’t Vondel, tel. 02 365 94 05, cultuurcentrum@halle.be , www.vondel.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief