HALLE - Prinsenverkiezingen zijn begonnen

C21

HALLE - Prinsenverkiezingen zijn begonnen

Editiepajot_halle_verkiezing_1_gr_foto_sluys
Fotos Marc Sluys
 
Editiepajot_halle_verkiezing_1_kl_foto_sluys
Editiepajot_halle_verkiezing_2_kl_foto_sluys
Editiepajot_halle_verkiezing_2_gr_foto_sluys
 
Editiepajot_halle_verkiezing_3_kl_foto_sluys
Editiepajot_halle_verkiezing_4_kl_foto_sluys
Editiepajot_halle_verkiezing_3_gr_foto_sluys
 
Editiepajot_halle_verkiezing_5_kl_foto_sluys
Editiepajot_halle_verkiezing_6_kl_foto_sluys
 

Om 11 uur moesten de kandidaten prins en prinses carnaval zich deze morgen verzamelen voor hun eerst proeven. Eén persoon moest zich als Don Quichote en de andere persoon moest zich als windmolen.verkleden.

Van de kandidaat hofnarren moest één persoon volledig in het geel en één persoon volledig in het rood zijn. Verder moesten zij bij zich hebben: een volledige koersoutfit en een zomerse strandoutfit voor kandidaat prins en prinses. Met spanning werd dan gewacht naar de eerste proeven
 
Het kandidaat prinsenpaar kreeg een puzzel van 1.000 stukken met de afbeelding van de Grote Markt van Brussel (er is geen puzzel van de grote markt van Halle voorhanden). Het volstaat echter niet dat ze de stukjes gewoon kunnen plaatsen. Ze kregen ook werkhandschoenen die zij moeten gebruiken om de 1.000 stukjes te leggen. Dit is een link om aan te tonen dat Halle een proper carnaval heeft.
De achterban van de koppels kregen ook al en opdracht. Zij moeten tegen 16 uur een buitenstedelijke prins naar Halle krijgen. Een krantenknipsel moet bewijzen dat hij werkelijk een carnavalprins is.
 
De achterban en ook het hofnarrenpaar kregen de opdracht om in het vondel een stier op ware grootte te maken. Deze stier mag gemaakt worden in karton of triplex, maar alles moet wel in het Vondel gebeuren.
 
In het vondel stonden ook drie fitnesfietsen opgesteld. De achterban van de kandidaten kregen de opdracht in een café op de markt een ‘zwetteke van molenbeek’ te gaan drinken. Daar kregen zij dan bakken bier die moesten gestapeld worden in ’t Vondel door de kandidaat prinses. De prins zelf moet ze trappend vasthouden.
 
In de loop van de namiddag zullen zij nog enkele proeven voorgeschoteld krijgen.
 
Met deze opdrachten moeten zij klaar zijn om 16 uur. Dan is het terug bang afwachten tot 18 uur wanneer Halattraction op radio Victoria zal bekend maken wat zij moeten verzamelen voor de rode draad. Zij hebben de tijd tot 19.33 uur om alles naar het Vondel te brengen.
 
Daarna volgt dan de grote verkiezingsstrijd in het Vondel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2010
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024
Marc Sluys | 07 jun 2024

archief