Nieuw toerismebeleid voor HALLE

C21

Nieuw toerismebeleid voor HALLE

Editiepajot_halle_toerissme_foto_sluys
Carlijn Fonck (toerismeambtenaar), Johan Vencken (voorzitter VVV-Toerisme Halle) en schepen voor toerisme Mark Demesmaeker willen Halle nog beter promoten op toeristisch gebied. (Foto Marc Sluys)
 

Halle gaat een nieuw toerismebeleid krijgen. VVV-Toerisme Halle gaat hiervoor meer samenwerken met de verenigingen, de horeca en de middenstad.
Ook een nieuwe website moet de toeristen nog meer informeren wat er in Halle te beleven valt.

“Een nieuw beleid staat gelijk met nieuwe initiatieven”, zegt voorzitter Johan Vencken van VVV-Toerisme Halle.
Van de raad van bestuur van Toerisme Halle wil men een draaischijf maken van het toerisme in Halle. Zij bepalen alle toeristische aspecten voor Halle. Voor elk aspect van toerisme gaat een werkgroep opgericht worden met aan het hoofd een coördinator. Op die manier wil men meer doelgericht werken. Met deze werkgroepen gaat ook het vele werk voor de promotie van Halle verdeeld worden.
 
Voorzitter Vencken: “Zo komt er zeker een werkgroep rond erfgoed toerisme. Hierin zit alles wat draait rond de basiliek, monumenten en de historische binnenstad. Verder komt er ook een werkgroep rond fiets en wandeltoerisme, rond vaartoerisme en het museum”.
 
Toerisme Halle wil nauwer gaan samenwerken met de horeca en de middenstand.
Johan Vencken: “Wij willen een dialoog opstarten van aan de bron, met mensen die het toerismebeleid in de praktijk brengen. Met hen gaan we heel sterk communiceren om een grotere informatiedoorstroming te krijgen.
 
VVV-Toerisme Halle is ook op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers, die willen meewerken aan de toeristische promotie van Halle
 
Toersimewebsite
VVV-Toerisme Halle beschikt nu ook over een eigen website. Hiervoor zorgde Carlijn Fronik, toerismeambtenaar van de stad.
 
Het doel van deze website is de toeristen nog meer informatie te verstrekken over Halle.
 
Hij is gemaakt in drie talen en geeft een overzicht wat Halle te bieden heeft op toeristisch gebied.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2010
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 09 jun 2024
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief