"Mijn Restaurant" komt naar HALLE

C21

"Mijn Restaurant" komt naar HALLE

Editiepajot_halle_mijn_restaurant_foto_merckx
In dit pand op de Halse Grote Markt wordt 'Mijn restaurant' opgenomen. (Foto Merckx)
 
Editiepajot_mijn_restaurant

Witse is nog niet afgelopen op Eén of Halle gaat terug wekelijks in beeld komen op TV. Nu is het bij de commerciële zender VTM. In de Gouden Ketting op de Grote Markt gebeuren er immers opnames voor ‘Mijn Restaurant’. De andere locaties zijn Aalst, Nieuwpoort, Mechelen en Genk.

De deelnemers voor Halle zijn de boezemvrienden Ludovic en Jurgen. Zij kennen elkaar door en door en hebben al samengewerkt in de dancing van Jurgen. Hij heeft de zaak verkocht om samen met Ludovic het grote ‘Mijn Restaurant!’-avontuur aan te gaan.
Voor schepen voor Toerisme Mark Demesmaeker is de deelname van Halle aan ‘Mijn restaurant’ een goede city management zet dat Halle op de kaart zal zetten als culinair centrum.
Halle gaat met de makers van het programma meewerken wat de verhaallijn betreft. Volgens Demesmaeker kunnen evenementen die in het voorjaar in Halle vallen, zoals carnaval, St. Veroonsprocessie, Mariaprocessie en het blauwe bloementapijt in het Hallerbos meespelen in de verhaallijn.
Over de financiële kant was schepen Demaesmaeker vaag. Volgens hem hangt alles af hoe ver de Halse kandidaten zullen doorbreken.
 
Op Facebook werden verschiilende "mijn restaurant"-groepen aangemaakt.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2010
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 jun 2024

archief