HALLE - Terug braderie op St. Rochus

HALLE - Terug braderie op St. Rochus

Bradderie_1984
De organisatoren hopen dat de braderie zijn vroegere glorie zoals in 1984 terugkrijgt. (Archief Felix Merckx)
 

 Op zaterdag 19 augustus 2017 gaan opnieuw de Sint-Rochusfeesten door in Halle. De Sint-Rochusfeesten worden georganiseerd door de Verenigde Handelaars Halle. De Feesten gaan dit jaar door in de Sint-Rochusstraat, de Vandenpeereboomstraat (trottoir) en op het Stationsplein. Met een braderie, rommelmarkt en kermisattracties is ambiance gegarandeerd. Op het Stationsplein voorziet Stadsradio Halle ook muziek met swingende optredens.

Om 13.30 uur is er de jaarlijkse kapelwandeling. De opbrengst ervan gaat naar het onderhoud en de restauratie die op de wijk staan. De wandeling start aan de kapel op de Sint-Rochusstraat en is ongeveer 7 km lang en is een organisatie van de Werkgroep Kapellen Sint-Rochus in samenwerking met de parochie, KWB en tal van andere verenigingen.

DRIE DAGEN AFGESLOTEN

Door de feestelijkheden is op zaterdag 19 augustus i de Sint-Rochusstraat volledig afgesloten en geldt er een parkeerverbod. Ook op zondag 20 augustus en op maandag 21 augustus geldt het verkeersverbod. In kader van schilderwerken voor  het circulatieplan ‘Ademruimte voor Sint-Rochus’. De nodige omleidingen zijn voorzien.

Over dit circulatieplan zie https://editiepajot.com/regios/7/articles/55117

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2017
Felix Merckx
Archief Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Roger Swalens | 13 feb 2020
Roger Swalens | 12 feb 2020
Marc Sluys | 10 feb 2020

archief