HALLE - Soldatengroepen krijgen elk 810 euro

HALLE - Soldatengroepen krijgen elk 810 euro

Dogsy
 

Verleden jaar bij de overhandiging van de cheque deelde de ploeg van DOGSY mede dat zij er mee kapten, maar dat de fuif toch zou blijven doorgaan. Volgens hen stond er een jonge vernieuwde ploeg klaar die de fakkel zou overnemen. Toen men met de voorbereiding van de fuif voor dit jaar wou beginnen stonden zij echter niet klaar. Enkele weken voor de fuif werd door Ivo Debontridder (de enige overgeblevene van de vorige groep), Patrick Monseu, Pascal Marcelis, Pol Walraevens en Guy Debontridder alles in het werk gesteld om de fuif toch te kunnen organiseren.

Ivo Debontridder: “Verleden jaar kon er 900 euro aan elke groep gegeven worden. Dat het dit jaar minder is heeft drie oorzaken. Vooreerst viel de fuif kort achter Nieuwjaar en waren de meeste jongeren nog aan het sparen. Dan was er de voorbereiding die niet alles was en ten slotte werd er verleden jaar tijdens de jaarmarkt geen jeneverbar meer gehouden”
 
 
Niettegenstaande de problemen van dit jaar is er toch nog goede hoop dat er volgend jaar een nieuwe verjonde ploeg alles in handen gaat nemen.
 
Ivo Debontridder: “Ik ga bij de vier commandanten van de groep en hen vragen om vier personen ter beschikking te stellen. Eén van de vier zou dan instaan voor de organisatiue van de fuif”.
 
Het geld dat de groepen nu ontvangen hebben, zal gebruikt worden om de verbetering van de kledij.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 feb 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 27 sep 2020
Roger Swalens | 25 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 sep 2020
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020

archief