Rode Kruis Halle zegt MERCI !!!

C21

Rode Kruis Halle zegt MERCI !!!

Dsc_1722__large_
 
14daagse-sticker-nl-recto-max-760x0
 

Opbrengst stickeractie van Halle gaat naar vernieuwing van het wagenpark, opleidingen van onze vrijwilligers en aankoop materiaal Rode Kruis Halle sluit vandaag zijn stickeractie af met een verkoop van 3158 stickers en om en bij 2000 gadgets. Hiermee bewijzen de Rode Kruisvrijwilligers dat de stickeractie een succesformule blijft. Bijna 1 op 5 huisgezinnen steunde de jaarlijkse actie opnieuw.

Het Rode Kruis dankt iedereen voor de niet-aflatende steun.

Belangrijke inkomstenbron De jaarlijkse stickeractie is de belangrijkste inkomstenbron voor alle plaatselijke Rode Kruisafdelingen. De Halse Rode Kruisvrijwilligers werken gratis, maar krijgen een uitgebreide opleiding en volgen regelmatig bijscholingen.

In 2018 waren er ongeveer 120 preventieve acties bij evenementen en sportwedstrijden. In 2018 hielpen de Rode Kruisvrijwilligers in Vlaanderen verschillende slachtoffers tijdens evenementen en sportwedstrijden.

Playmobil siert de sticker

Met haar welbekende speelfiguren van 7,5 cm groot en meer dan 30 verschillende speelwerelden,  prikkelt PLAYMOBIL® wereldwijd de fantasie van kinderen want die is grenzeloos. Even grenzeloos als de toewijding van de vrijwilligers van het Rode Kruis om mensen in nood te helpen.

Met plezier en respect voor hun inzet heeft PLAYMOBIL®, in samenwerking met het Rode Kruis,

een mini-held van het Rode Kruis ontworpen. Een held, want dat zijn ze! De PLAYMOBIL ® mannetjes zijn nog steeds bij ons verkrijgbaar aan de prijs van 5 EURO. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Volg Rode Kruis Halle via

https://www.facebook.com/RodeKruisHalle/

https://www.instagram.com/rodekruishalle/

https://www.rodekruis.be/afdeling/halle/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief