Halle Schaatst opnieuw op het Stationsplein in HALLE

C21

Halle Schaatst opnieuw op het Stationsplein in HALLE

Img_8332
 

De Hallenaren beleven de komende eindejaarsperiode opnieuw schaatspret op het Stationsplein in Halle. De stad levert Halle Schaatst hiervoor logistieke steun. 

Voor het eerst sinds 2019 kan je in Halle opnieuw schaatsen op een overdekte ijspiste op het Stationsplein. Halle Schaatst vindt dit keer plaats van vrijdag 15 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024. Het evenement draagt bij tot de eindejaarssfeer in de stad. Daarom helpt stad Halle organisator Halle Events graag met logistieke steun. 

 

Keuringskosten en schoonmaak 

De stad staat o.a. in voor de keuringen van de elektrische installatie, de keuring van de brandveiligheid en het elektriciteitsverbruik van de tent en de kerstkroeg. Ook voor de schoonmaak van het plein voor en na Halle Schaatst kan de vzw beroep doen op de stad. De organisatie rekent verder op logistieke hulp bij de opbouw en de afbraak van het evenement. Daarom sluit de stad een samenwerkingsovereenkomst af met Halle Events. 

 

Sportdienst organiseert activiteiten 

Tijdens het evenement organiseert de sportdienst samen met Halle Schaatst ook enkele leuke activiteiten. Zo leren kinderen tussen 5 en 7 jaar elke zondag van 10u tot 11u30 met de hulp van een ervaren monitor en een begeleidende volwassene schaatsen tijdens ‘Kijk, ik schaats!’. Op zaterdag 6 januari reserveren we de piste tussen 10u en 12u voor personen met een mentale of fysieke beperking, inclusief rolstoelgebruikers. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief