Okay Compact opent een nieuwe vestiging in de Molenborre in HALLE

C21

Okay Compact opent een nieuwe vestiging in de Molenborre in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-12-05_om_10
 
Op woensdag 6 december opent Okay Compact, de stadsformule van buurtsupermarkt Okay, een nieuwe vestiging in de Molenborre in Halle. Een handige Okay Compact in de thuisstad van Colruyt Group: dat mocht gewoon niet langer ontbreken. De nieuwe winkel ligt pal in het centrum, vlak bij de Basiliekstraat, het winkelhart van de Mariastad, en op wandelafstand van de Grote Markt, het station en de stadsparkings De Bres, Leide en Nederhem. Erg handig voor zowel buurtbewoners als voor mensen die een dagje komen shoppen in Halle.
Makkelijk boodschappen doen in de buurt
Net zoals bij Okay is het ook bij Okay Compact altijd makkelijk boodschappen doen. Bij Okay Compact zijn klanten 7 dagen op 7 welkom. De praktisch ingerichte buurtwinkels zijn gunstig gelegen in het hart van de stad en dus vlot te voet of met de fiets bereikbaar. Ook in de gloednieuwe Halse winkel met een oppervlakte van 375 m2 vinden klanten alles voor hun dagelijkse boodschappen. Naast een assortiment voedingswaren, dranken, was- en huishoudmiddelen … heb je er ook altijd een ruime keuze aan vers: groenten en fruit, vlees, vis, brood en koffiekoeken. Ook voor een snelle koffie on-the-go kan je bij Okay Compact in de Molenborre terecht. City manager Bart De Wolf en zijn team van 8 vaste winkelmedewerkers staan alvast klaar om hun klanten met de glimlach te verwelkomen.
Een hart voor het milieu
Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay Compact veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In de nieuwe Okay Compact Halle wordt geen gas of stookolie verbruikt en de milieuvriendelijke koeling stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele installaties. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gebruikt om de winkel te verwarmen. Energiezuinige ledlampen zorgen dan weer voor 30 % minder stroomverbruik.
Oog op de toekomst
De opening van deze nieuwe Okay Compact-winkel past perfect in de ambitie van Colruyt Group om ook in stedelijke omgevingen meer relevante winkelformules aan te bieden, waar consumenten makkelijk en goedkoop hun boodschappen kunnen doen. Intussen zijn er al 17 Okay Compact-stadswinkels in België: 6 in Brussel, 5 in Antwerpen, 3 in Gent, 1 in Luik, 1 in Blankenberge en nu dus ook 1 in Colruyt Group-hometown Halle. Colruyt Group blijft overigens steeds actief op zoek naar andere geschikte locaties om zijn aanwezigheid in de steden verder uit te breiden.
Praktische info:
Okay Compact Halle
Molenborre 2
1500 Halle
Tel.: 02 616 78 56
www.okay.be/halle 
Openingsuren:
· maandag: van 12 u. tot 19.30 u.
· dinsdag t.e.m. zaterdag: van 7 u. tot 19.30 u.
· zondag: van 8 u. tot 12 u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief