HALLE Steun Thevenet150 en krijg een prachtig boek

C21

HALLE Steun Thevenet150 en krijg een prachtig boek

Scherm__afbeelding_2023-12-06_om_21
 
20.24 wordt het jaar van Louis Thevenet, een eigenzinnige topschilder van bij ons die 150 jaar geleden werd geboren. Vzw den AST wil hem samen met een groep enthousiastelingen opnieuw de plaats geven die hij verdient met een prachtig kunstboek en een unieke tentoonstelling (23 maart tot 27 oktober). Om het boek te prefinancieren startte een fondsenwerving. Wie steunt, krijgt niet alleen een dikke dankjewel, maar ook een fijne beloning
 
Louis Thevenet werd door velen beschouwd als onze Belgische Van Gogh. Hij was een artiest van de bovenste plank die zowel in Nieuwpoort, Brussel als Halle heeft geschilderd. Het kunstboek wordt een luxe-editie van meer dan 200 pagina’s, een uniek naslagwerk, doorspekt met prachtige foto’s en schilderijen. Een eerbetoon aan deze bekende kunstenaar en Hallenaar.
 
Er zijn verschillende formules om het project te steunen en alvast een exemplaar van het boek te reserveren. De mogelijkheden zijn te vinden op https://growfunding.be/nl/projects/thevenet150.  Wie steunt, maakt bovendien kans op een gratis overnachting in een luxekamer in Villa Servais. Die ‘nacht’ wordt verloot onder alle growfunders.
 
Inschrijven kan via bovenstaande link of per overschrijving op rekening BE21 0689 3675 5703 van vzw den AST, Meiboom 16, 1500 Halle, met vermelding ‘Thevenet150’ en (indien voorhanden) e-mailadres en/of postadres.
 
Deze e-mail (en zijn bijlagen) kan persoonlijke of vertrouwelijke informatie bevatten. Indien u deze e-mail per vergissing zou ontvangen vragen wij u ons te verwittigen per telefoon of e-mail en hem te vernietigen zonder hem kenbaar te hebben gemaakt aan enige derde. De inhoud van de e-mails en de toegevoegde bestanden zijn afkomstig van de auteur en verbinden niet noodzakelijk stad Halle tenzij dit bevestigd wordt d.m.v. een terzake geldig ondertekend document van stad Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief