Verdachte van vier inbraken gevat in HALLE

C21

Verdachte van vier inbraken gevat in HALLE

Politiewagens__witseboom_
 
Het kan erg druk zijn op het grondgebied Zennevallei. De donkere maanden zitten daar soms voor iets tussen. Zo merkt de lokale politie in de aanloop naar het nieuwe jaar steeds vaker een stijging op van het aantal inbraken, maar ook van andere vormen van criminaliteit. Daarnaast vinden regelmatig verkeersongevallen plaats op het grondgebied. De ene shift is daarom al eens drukker dan de andere.  
Ter illustratie geeft de politiezone een overzicht van de interventies in de nacht van 30 november – 1 december. De nachtshift begon met een oproep van een  gestolen Land Cruiser. De ploeg kreeg via het communicatiecentrum de locatie binnen en reed onmiddellijk richting voertuig. Na een lange  achtervolging eindigde de tocht in Charleroi met een crash. Het voertuig reed door de vangrail en eindigde  op zijn dak. Het voertuig kon jammer genoeg niet meer gerecupereerd worden. Het brandde, ten gevolge van het ongeval, helemaal uit. De bestuurder en inzittende werden van hun vrijheid beroofd. 
Diezelfde nacht werden twee illegalen van hun vrijheid beroofd met inbrekersmateriaal nadat de dienst Interventie een oproep kreeg voor verdachte gedragingen in het centrum van Halle. Het was toen net over middernacht. En amper twee uur later werden nog drie illegalen met openstaande maatregelen aangetroffen tijdens een patrouille in Beersel. De politie rukte ook nog uit voor een verkeersongeval, een put in de weg, twee maal voor nachtlawaai en huiselijke moeilijkheden. 
Kortom, een zeer drukke  nacht voor de politiezone Zennevallei. 
Ook geïnteresseerd in een boeiende job? De zone is nog op zoek naar nieuwe collega’s om de straten veilig te maken. Iets voor jou? https://www.jobpol.be/nl/lokale-politie/vlaams-brabant/politiezone-zennevallei. 
Samen voor jouw veiligheid. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief