Jeugdcentrum Stroppen HALLE is op zoek naar vrijwilligers!

C21

Jeugdcentrum Stroppen HALLE is op zoek naar vrijwilligers!

Scherm__afbeelding_2023-12-07_om_21
 
Jeugdcentrum Stroppen HALLE is op zoek naar vrijwilligers!
Wie zijn we?

Wie in Halle woont, is er ongetwijfeld al geweest: Jeugdcentrum Stroppen. Deze groene, recreatieve locatie is ondertussen een begrip geworden in de streek. Het is een plek waar gezinnen, kinderen, verenigingen en scholen terecht kunnen om te ontspannen en te sporten. De cafetaria en de feestzaal worden gebruikt voor familiefeesten en eetfestijnen. Jaarlijks gaan hier ook verschillende grote evenementen door.

Misschien wist je het nog niet, maar het Jeugdcentrum wordt beheerd en onderhouden door een vzw. Deze bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers.

Momenteel zoeken we nieuwe vrijwilligers, die ons mee willen helpen om deze mooie plek in Halle te onderhouden en verder uit te bouwen.

Waarom vrijwilliger worden?

Je kan meewerken aan een plaats in Halle waar "gemeenschap" kan gemaakt worden en waar kinderen kunnen spelen. Je zet je mee in voor een plaats waar verenigingen, families en vrienden hun vrije tijd kunnen besteden. Is je interesse gewekt? Of wil je graag wat meer weten over onze werking? Kom dan vrijblijvend langs op onze info-avond op 22 januari om 20u in de lokalen van het Jeugdcentrum.


Interesse gewekt?

Meld je aan voor de info-avond via Inschrijving vrijwilligersavond

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief