Goedgemutst op cadeautjesjacht in Halle! Ontdek wat er te beleven valt op 9 en 10 december

C21

Goedgemutst op cadeautjesjacht in Halle! Ontdek wat er te beleven valt op 9 en 10 december

Scherm__afbeelding_2023-12-07_om_22
 
Ga jij ook goedgemutst op cadeautjesjacht in Halle? Op zaterdag 9 en zondag 10 december is er al een eerste shoppingweekend met extra animatie.
4 shoppingweekends lang zijn de winkels in december open op zondag. En we trakteren op heel wat leuke animatie! Ontdek alvast wat er op zaterdag 9 en zondag 10 december te beleven is in Halle:
Zaterdag 9 december
Wat? Minitrein: door de rook uit de schoorsteen en de draaiende wielen lijkt deze minitrein als 2 druppels water op een echte stoomtrein. Stap in en rij mee door ons gezellige centrum. 
Waar? Er zijn 2 haltes: aan het Cardijnplein en op het kruispunt van de Basiliekstraat en de Molenborre (van 13u tot 17u).
Zondag 10 december
Wat? De (t)rommelende kerstmannen: tijdens de drukke kerstperiode schieten zijn 2 knechtjes de Kerstman te hulp. Met veel tromgeroffel en belgerinkel op gerecycleerde spullen, zorgen ze voor ambiance in ons winkelcentrum met een leuke portie (Ho-Ho-Ho-)humor.
Waar? 
Om 13u30 op het Cardijnplein en de Grote Markt
Om 14u30 op de Beestenmarkt
Om 15u45 in de Basiliekstraat en op de kerstmarkt
Huis van de Kerstman
Tijdens het weekend logeert de Kerstman ook opnieuw in Halle. Het Huis van de Kerstman ziet er alweer prachtig uit. Bewonder het in de Basiliekstraat 47 en ga op de foto met deze vrolijke muts. Dat kan op zaterdag van 10u tot 12u en van14u tot17u en op zondag van14u tot 17u.
Gezellige kerstmarkt
Bezoek de gezellige kerstmarkt in het Albertpark en dompel je zo helemaal onder in de kerstsfeer. Halse verenigingen staan klaar in 10 stalletjes. Proef hun lekkernijen of koop hier nog een ideaal geschenk. Vergeet je warme muts niet! De kerstmarkt is open op zaterdag van 10u tot 12u en van 14u tot 17u
Zondag van14u tot 17u
Gratis parkeren
Parkeren is dit weekend gratis op zaterdag. Let er wel op dat je in de blauwe zone je schijf legt want de maximale parkeerduur blijft er beperkt tot 3 uur. Op zondag is parkeren altijd gratis. 
Op www.halle.be/eindejaar ontdek je alles wat er deze winter te beleven is in Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024

archief