Oenstellingsgala op zaterdag 3 februari in Start 65

C21

Oenstellingsgala op zaterdag 3 februari in Start 65

Scherm__afbeelding_2024-01-24_om_17
Louis Flion tijdens de carnavalsuitzending van radio Victoria jongstleden
 

Het Oenstellingsgala is een stijlvolle carnavalsactiviteit die op 3 februari 2024 vanaf 20u10  voor de eerste maal plaats vindt in Start 65. Op het einde van de avond  wordt ons nieuw Hofmaarschalkenpaar aangesteld. Tevens wordt het  Hofmaarschalkenpaar  Kensy I en Cynthia I en hun mini Hofmaarschalkenpaar Seppe I en luna I opgenomen in onze Orde.

Presentator Marc Huylenbroek gekend van de stem achter  “Het Rad van Fortuin” zal net als de voorbije jaren  heel de avond aan elkaar praten. Tijdens de avond zal hij er zeker de sfeer in houden tussen de optredens .
Artiesten
De Halse Dansmariekes
Net zoals in de beginjaren van de Orde zullen de “Halse Dansmariekes”  dit jaar het “Oenstellingsgala” officieel openen.  Ze zullen  de aanwezigen meteen in de juiste stemming brengen.
De Halse Vedettenparade
Tijdens de vorige gala-evenementen zijn er verschillende carnavalsgroepen hun lied  komen brengen. Dit zorgt voor de nodige carnavalssfeer die zeker niet mag ontbreken. Ook dit jaar zullen na Losse Schroeven de nodige kandidaten klaar staan om op het podium het beste van zichzelf te geven.
Louis Flion
Als peuter is hij muzikaal. Louis volgt notenleer in de jeugdmuziekschool en produceert prachtige klanken met z’n wonderbaarlijke fluit. Na 2 jaar oefenen wil hij starten met gitaar maar jammer genoeg houdt hij dit maar 2 jaar uit. Hij slaat zijn gitaar aan dingelen en verdwijnt in de mist.
Maar als autodidact leert hij de ingrediënten voor een goede partyknaller kennen en begint al snel zelf te componeren. Vanaf dat moment wordt muziekgeschiedenis geschreven… Al snel komt Louis Flion op de radar van de Europese Ambiancecommissie. Zij verdiepen zich in het fenomeen Flion en stellen hem voor om een stemtest af te leggen. Do-re-mi-fa-sol-la-si en 10 seconden later is zijn pizza Hawaii gebakken. Volgens intimi van de zanger zou de commissie hem namelijk aanzien als ‘de ontdekking van de eeuw’. Dat wordt meer dan eens duidelijk wanneer men hem prompt een officieel zangdiploma uitreikt. In een mum van tijd behoren party’s, festivals, kermissen en het mosselfestijn van de lokale fanfare tot zijn natuurlijke habitat. Zijn carrière is vertrokken!
Vervolgens trekt Louis Flion z’n korte broek aan en laat hij Katarina, zijn Poolse naaister, strakke sokken maken met z’n eigen smoel op. Even later stapt hij met het nodige showgehalte de opnamestudio’s binnen met de magische woorden: “Koekoek vrienden, ik kom stevige feesthits maken! Meteen slaat hij met een team van Vlaamse en Duitse topproducers de handen in elkaar en werken ze aan een prachtige sound. Hiervoor gebruiken ze onder meer boormachines, kettingzagen en ander stevig werktuig. De rest is geschiedenis: de ene klinkende meezinger volgt de andere op.
“Mensen laten jodelen op m’n hits, ze op en neer doen wippen en entertainen, dat is waarvoor ik het doe!”, vertelt mister Koekoek. Om dus maar te zeggen: Flion is een kerel met een peperkoeken hart.
Organisatoren krijgen een artiest op hun podium die zich helemaal geeft en die zijn groep fans dag na dag ziet groeien. Wat niemand voor mogelijk achtte, blijkt al snel realiteit: Louis Flion wordt in de catacomben van Showbizzland gekroond tot Koning van de Wankele Tafels. Flion zorgt overal te velde voor feest, selfies en liefde.
In een vingerknip verschijnt hij met z’n eigen partyknallers achter de microfoon van verschillende radiozenders en schittert hij op nationale televisie. Met succesvolle shows in België, Nederland, Frankrijk en Andorra rekent een team van experten hem resoluut tot hét upcoming talent van de feestmuziek
Als peuter is hij muzikaal. Louis volgt notenleer in de jeugdmuziekschool en produceert pr
 ik 
De Gebroeders Rossig 
Na het grote succes van de feesthit: ‘Hallo Allemaal’ in 2018 en de Alie Exprezz in 2019 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent. De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne. Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’ en ‘Wij gaan après-skiën’, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat. Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de broers mateloos populair! Je komt de gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer.
De Party Poppers
Tijdens één van de vele uitstappen van Europaprins Werner leerde hij de Party Poppers kennen. Een vrolijk feestduo die sinds 2020 vooral de Limburgse carnavalsfeesten onveilig maken. 
Discobar 
Opnieuw werken we samen met Sonilite na een pauze van 7 edities, Joel en zijn team verzorgde de edities in de Palace en heeft nu opnieuw het vertouwen gekregen om de vernieuwde editie in Start 65 te verzorgen. Sonolite zal instaan voor de licht- en geluidseffecten tijdens ons Oenstellingsgala. Achter de draaitafel hebben we gekozen voor een aantal dj’s waaronder Mazzletov , Pika en Boellie & Boullie. 
Voorverkoop 
Kaarten in voorverkoop zijn te verkrijgen bij de leden van de Orde van Hofmaarschalken en Hofdames en op het telefoonnummer: 0475 37 13 94 of via mail hofmaarschalken@hotmail.com . Prijs in voorverkoop is 8 euro en aan de kassa 10 euro. 
Dresscode   
De dresscode is galakledij , maar natuurlijk is iedereen welkom
Website
Voor extra  informatie over  het Oenstellingsgala  kunt u steeds terecht op de website: www. galabal-halle.be.  Op de site staat het volledig programma en uitleg bij de diverse artiesten. Ook foto’s en filmpjes van de voorbije jaren zijn terug te vinden. Ook  op Facebook & Twitter zodat we zoveel mogelijk carnavalisten kunnen bereiken.
Extra’s 
Taxiservice 
Voor de mensen die veilig en in stijl willen aankomen en vertrekken op het galabal staat “Taxi Blommaert”  ter beschikking en dit aan een voordelig tarief. 
Live op Radio Victoria 105.2 
Tijdens het Halse gala-evenement zal “De Halse Radio Victoria” live uitzenden vanuit Start 65. Bij deze rechtstreekse uitzending zal de luisteraar niet enkel de ambiance kunnen opsnuiven, maar mag men zich ook verwachten aan diverse interviews van artiesten en belangrijke bezoekers.
Wie het Hofmaarschalkenpaar 2024 zal worden is een groot geheim, voor de eerste maal maken we het Hofmaarschalkenpaar pas bekend de avond van het Oenstellingsgala. Hierover zal een apart persbericht verschijnen.
Slot 
Wij hopen u te verwelkomen op ons Oenstellingsgala en wensen u te bedanken voor uw interesse en aandacht in uw medium.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief