Succesvolle Nieuwjaarsreceptie Vooruit HALLE

C21

Succesvolle Nieuwjaarsreceptie Vooruit HALLE

Scherm__afbeelding_2024-01-29_om_08
 

Peggy Massien voorgesteld als nummer 2 voor de gemeenteraadsverkiezingen

Op de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van Vooruit Halle werd Peggy Massien voorgesteld als de tweede op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.
 
Vooruit Halle hield vandaag, zondag 28 januari, haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.
Op een meer dan goed gevuld Claesplein riep voorzitter Bertrand Demiddeleer de aanwezigen op om in juni, met de federale en Vlaamse verkiezingen, voor Vooruit te stemmen.
“Vooruit is de enige partij die groot genoeg kan zijn om mathematisch te vermijden dat extreem rechts een regering kan vormen in Vlaanderen. Overal waar extremen aan de macht zijn, gaat de gewone burger erop achteruit.  Kiezen we voor communautair gebakkelei en mensen tegen elkaar opzetten of kiezen we voor onze koopkracht, onze gezondheid en voor goed onderwijs en voldoende plaats in de kinderopvang?  De keuze is duidelijk. Op 9 juni zal het Vooruit zijn of achteruit. Aan de kiezer de keuze”.
 
Burgemeester Marc Snoeck had het dan weer over de gemeenteraadsverkiezingen en stelde dat Vooruit Halle de grootste partij wil worden om zo de burgemeester te kunnen leveren en aan zet te kunnen zijn om een coalitie te vormen.
Naar aanleiding daarvan stelde Vooruit Halle haar nummer twee voor de gemeenteraadsverkiezingen voor.  “Al onze huidige mandatarissen zullen in oktober weer opkomen en huidig schepen Peggy Massien zal op de tweede plaats prijken.  Peggy is iemand met het hart op de goede plaats.  Steeds ten strijde tegen onrechtvaardigheid en recht voor de
vuist. Samen met de ganse ploeg, maar zeker ook door de sterke ruggensteun van Peggy Massien ben ik er van overtuigd dat we een goed eindresultaat zullen
halen op 13 oktober 2024.” zegt de burgemeester.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 27 sep 2024

archief