Groen Sint-Pieters-Leeuw gaat in 2024 op buurtbabbel

C21

Groen Sint-Pieters-Leeuw gaat in 2024 op buurtbabbel

Scherm__afbeelding_2024-02-13_om_10
 
Groen Sint-Pieters-Leeuw gaat vol vertrouwen het verkiezingsjaar 2024 in. “Enkel met Groen bouwen we aan een Sint-Pieters-Leeuw waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht of je al lang in de gemeente woont of niet, ongeacht of je veel of weinig te besteden hebt en ongeacht welke taal je thuis spreekt”, zegt Groen-fractievoorzitter Jeroen Steeman.
 
Maar alles begint bij luisteren. Daarom gaat Groen de komende maanden op gesprek om zo veel mogelijk stemmen te horen. Dat doen ze door middel van buurtbabbels: In de verschillende wijken gaan ze met inwoners in gesprek en vragen naar hun mening over de gemeente. Aanstaande zondag 18 februari om 14.00u gaat Groen voor haar tweede buurtbabbel in de Topstraat.
 
Steeman: “We merken dat er behoefte is aan een gemeente die haar inwoners serieus neemt: als het gaat over veilige en duurzame mobiliteit, over het ondersteunen van werkende gezinnen die moeilijk rondkomen en ervoor zorgen dat er genoeg te beleven valt voor jong en oud - in alle wijken van de gemeente.”
De vele bezoeken leverden al interessante gesprekken op: zoals met inwoners die afhankelijk zijn van het OCMW, met inwoners die last hebben van illegaal vrachtverkeer of met inwoners die dromen van meer natuur in hun wijk. “We spraken onder andere al met lokale ondernemers, met de bestuurders van de moskee, met inwoners die onze sportverenigingen draaiende houden, met ouderen, studenten, jongeren, noem maar op”, zegt Steeman.
 
Inwoners van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw kunnen ook online hun mening geven via https://groenspl.be/babbel
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief