Oproep: Zet je organisatie in HALLE in de kijker met het verenigingsfilmpje

C21

Oproep: Zet je organisatie in HALLE in de kijker met het verenigingsfilmpje

Scherm__afbeelding_2024-02-29_om_22
 

Zet je graag jouw vereniging in de kijker voor een groot publiek? Doe dan mee aan het verenigingsfilmpje dat Ring TV opneemt in Halle op vrijdag 22 maart.
Het filmpje toont Halle als een stad met een bruisend verenigingsleven. 2 leden van elke vereniging nemen kort het woord en de organisaties wisselen elkaar af.
Leuk mozaïekbeeld
Het resultaat is een leuk mozaïekbeeld waarbij alle verenigingen in beeld komen en de leden een leuke boodschap de wereld insturen. De opnames vinden plaats op vrijdag 22 maart vanaf 16u tot 18u. De verenigingen krijgen vooraf te horen wanneer ze exact aanwezig moeten zijn. Per vereniging wordt 20 minuten opnametijd voorzien.
Neem attributen mee
Iedereen mag het logo of de naam van de vereniging meebrengen op A3- of A4-papier. Ook affiches, foto’s of vlaggen om de achtergrond op te fleuren, mogen zeker. Hebben jullie een uniform of een kostuum? Trek dat dan zeker aan. En een gepast attribuut zoals een tennisracket of een trompet om meteen duidelijk te maken welke vereniging jullie zijn, mag er ook bij.
Aarzel niet en schijf je vereniging in door te mailen naar evenementen@halle.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief