Dansstudio Emily Cremers na 4 jaar terug in CC t Vondel HALLE met nagelnieuwe dansshow DECINEMA

C21

Dansstudio Emily Cremers na 4 jaar terug in CC t Vondel HALLE met nagelnieuwe dansshow DECINEMA

Img_8840
 

 Dansstudio Emily Cremers na 4 jaar terug in CC ’t Vondel met nagelnieuwe dansshow: DECINEMA

De grote 2-jaarlijkse dansshow van Dansstudio Emily Cremers staat weer voor de deur. Na 4 jaar keren we terug naar de bakermat: CC ’t Vondel.
We zijn verheugd om terug in ons eigenste Halle te staan met onze dansshow. We kijken er alvast keihard naar uit om aan onze eigen DEC- familie en bij uitbreiding alle Hallenaren terug te tonen wat we in onze mars hebben!
Wij stellen jullie met trots ‘DECINEMA” voor. Een knipoog naar de verweven werelden van cinema én dans.
“DECINEMA” zal gaan over een meisje dat een filmmarathon bijwoont in een bioscoop. Ze wordt geïntroduceerd in de voor haar nog onbekende wereld van film en alles wat daarbij komt kijken. Alle accenten uit de cinemawereld zullen de revue passeren. Echte filmmuziek, popcorn, authentieke toegangskaartjes, Hollywood sterren, rode lopers, paparazzi en natuurlijk ook enkele toonaangevende films uit de filmgeschiedenis. Omkaderd door fantastische danschoreografieën, decor én muziek, wordt onze film eentje om nooit te vergeten!
De voorbereidingen zijn reeds einde 2023 gestart. We proberen voor onze 2-jaarlijkse show al onze dansers te voorzien van splinternieuwe en unieke kostuums. Dit wordt mogelijk gemaakt door een fantastisch engagement van onze leden. Zo is het naaiteam elke zaterdag hard aan het werk om alles rond te krijgen. Ook naar het decor toe proberen we dit jaar stappen te zetten, om onze show visueel zo spectaculair mogelijk te maken.
De 5 shows zullen dit jaar plaatsvinden op 10, 11 en 12 mei in CC ‘t Vondel. Na een editie in Tubize, zijn we dus nu terug van weggeweest. En dat doet ons deugd. Want een dansschool uit Halle, wil zich ook etaleren in Halle.
Ook dit jaar kunnen wij rekenen op onze hoofdsponsors. Dus al een dikke merci aan GIFT RIGHT, BOXRENT, BENNY DUVILLERS, HARE MANAGEMENT, DE FRIETWAGON EN LOF.
Hoe tickets bestellen, vanaf maandag 8 april 2024?
- via een formulier op onze website: www.dec-dansstudio.be/decinema
- via mail op DECINEMA2024@gmail.com
- telefonisch 0473 93 47 73
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief