De tuinen van Thevenet in BEAT galerij op 28 maart

C21

De tuinen van Thevenet in BEAT galerij op 28 maart

Scherm__afbeelding_2024-03-24_om_09
 
Op donderdag 28 maart kan je in BEAT Galerij terecht voor ‘De tuinen van Thevenet’. Dit project zet de natuur in het werk van Louis Thevenet in de kijker tijdens een avond vol beeld, woord en muziek.
Gedichten en illustraties
Het Masereelfonds, BEAT Galerij en vzw Open Armen zetten met het evenement de natuur in het werk van Louis Thevenet in de kijker. De gedichtenbundel ‘De tuinen van Thevenet’ van de Halse dichteres Nicole Van Overstraeten vormt hiervoor de inspiratiebron. Maxime Savoldi en Charlotte Boddaert lezen voor uit de bundel en delen ook eigen teksten en illustraties. Voor de muzikale noot zorgt gitarist Johan Van Den Bossche. Daarnaast voorziet de vzw Open Armen ook workshops en rondleidingen naar aanleiding van de tentoonstellingen tijdens het Thevenet-jaar in onze stad.
 
Praktisch
Wanneer: donderdag 28 maart 2024 vanaf 19u
Waar: BEAT Galerij, Maandagmarkt 6, 1500 Halle
Toegang is gratis
Projectsubsidie
De Tuinen van Thevenet is een organisatie van het Masereelfonds Halle, BEAT Galerij en vzw Open Armen. Ze ontvingen hiervoor een projectsubsidie van 500 euro van stad Halle. Heb jij ook een idee om onze stad te doen bruisen? Organisaties en inwoners die een project of evenement willen realiseren in Halle en mensen bij mekaar brengen, kunnen financiële steun krijgen in de vorm van een projectsubsidie. Zo’n subsidie kan oplopen tot 5.000 euro. Je aanvraag indienen kan via www.halle.be/projectsubsidies.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief