Win prijzen op de markten in HALLE tijdens de Maand van de Markt

C21

Win prijzen op de markten in HALLE tijdens de Maand van de Markt

Scherm__afbeelding_2024-04-02_om_11
foto © Layla Aerts
 

In april win je prijzen op de markt in Halle. Dan viert Vlaams-Brabant de Maand van de Markt. Ook in Halle zetten we onze gezellige markten op donderdag en zaterdag extra in de kijker.

In april is het opnieuw de Maand van de Markt. Ook in Halle steken we onze lokale marktkramers een hart onder de riem en tegelijkertijd word je als klant extra verwend. Want breng je vanaf 11 april een bezoekje aan de markt in Halle, dan maak je bij elke aankoop kans op een mooie prijs en cadeaubonnen voor verse marktproducten.
 
Van een overnachting tot geschenkmanden
Wat denk je bijvoorbeeld van een overnachting in de prachtige Villa Servais? Of een geschenkmand gevuld met lekkere streekproducten? Bovendien worden er ook provinciaal prijzen uitgedeeld. Vier logeerbonnen van 250 euro bijvoorbeeld. Of vier etentjes ter waarde van 100 euro. De kans is dus groot dat je in april prijzen wint op de markt.
 
Je herkent alle deelnemende marktkramers aan de campagneposter op hun kraam.
 
Hoe neem je deel?
Vanaf 11 april ontvang je op de markt in Halle bij de deelnemende handelaars bij elke aankoop een flyer met daarop een unieke code. Met deze code maak je kans op een van de vele prijzen aangeboden door de stad in samenwerking met de markthandelaren of op een provinciale prijs!
 
Meer info
De Maand van de Markt is een actie van Vlaams-Brabant en de Vlaamse federatie van marktkramers met de steun van Vlaanderen. Surf voor meer info naar: www.maandvandemarkt.be/provincie-vlaams-brabant
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief