KWB LEMBEEK organiseert 3de Achtermet op 10 mei vanaf 15 u

C21

KWB LEMBEEK organiseert 3de Achtermet op 10 mei vanaf 15 u

D_achtermet_lembeek_
 
KWB Lembeek tracht makkelijk toegankelijke activiteiten te organiseren in de parochie (toneel, quiz, karaoke, escape rooms, …). Onze allereerste editie van “D’Achtermet” stond gepland in mei 2020. Helaas kon dit niet doorgaan door de COVID epidemie. 
Uitstel werd geen afstel en van zodra de pandemie was gaan liggen werd “D’Achtermet” geboren. Ondertussen zijn we al toe aan onze 3de editie die zal plaatsvinden op vrijdag 10 mei 2024 vanaf 15u. De locatie is Stevens dewaelplein in Lembeek, wat in de volksmond ook “D’Achtermet” wordt genoemd. (Vandaar onze naam).
“D’Achtermet” kunnen we omschrijven als een Afterwork met Live Muziek, waar je ondertussen de mogelijkheid hebt om te genieten van ons zomerterras met een hapje en een drankje.
En vooral niet te vergeten dat de inkom gratis is voor iedereen !
Afterwork met Live muziek
Zomerterras met Gin – Wijn – Cava bar
Diverse lekkere hapjes en drankjes
Lindemans Tarot, Adriaan Brouwer en Ename bar
Gratis inkom 
Bij slecht weer gaat alles overdekt door
Op het programma staan: 
Programma: 
Rune
De Hopmaten
18u – Aïssa
19u – The Mighty Moustaches
20u30 – The Mates
22u30 – Pussy Willow
00u30 – Dj Squirre
01u30 – Dj Aquaholic
Artiesten: 
 RUNE
DE HOPMATEN
Twee jaar geleden openden de Hopmaten onze allereerste “D’Achtermet “.
Het ‘Halse dweilteam’ bestaat uit muzikanten uit Herfelingen,  Sint-Pieters-Leeuw en Halle. Ze staan garant voor ambiance en opzwepende muziek. In 2017 wonnen ze het internationaal dweilfestival dat doorging in Halle.
AISSA
Aïssa is een opmerkelijke zangeres die haar eigen stempel drukt op de muziekscene met haar betoverende persoonlijkheid.
Met haar krachtige stem en meeslepende performances neemt Aïssa haar publiek mee op een onvergetelijke reis. Ze brengt een mengeling van verschillende genre’s, die ze op een verfrissende manier weet te combineren.
Van bekende meezingers tot eigen werk. Met elk optreden weet Aïssa haar publiek te betoveren met haar prachtige stem en onmiskenbare talent.
THE MIGHTY MOUSTACHES
The Mighty Moustaches brengen Vlaamse Rock ‘pur sang’!
Gebeten door talrijke voorbeelden uit de Vlaamse Rockgeschiedenis brengen The Mighty Moustaches hun eigen verhaal.
Begin almaar te sparen voor wat dons op die bovenlip om niet op te vallen tussen al die meezingende snorren.  
THE MATES
 Goede wijn behoeft geen krans. Dat zullen deze ervaren muzikanten geweten hebben toen ze in augustus van 2016 de koppen bijeen staken om een origineel concept van covers in mekaar te steken. Bassist Guido Sergooris en gitarist William Jans waren de grondleggers van de Nederlandstalige popgroep ‘Toast’ en vinden elkaar nu terug bij The Mates. Hedwig Demesmaeker richtte eind jaren 90 de groep ‘Splinter’ op, samen met…Guido Sergooris. Het trio dat uit deze bekende bands nu een nieuwe groep heeft gevormd, wordt verder aangevuld met drummer Herwig “Wigge” Sunaert en backing-vocalist/percussionist Daniel Robbrecht. The Mates wil niet zomaar de zoveelste coverband zijn en dokterden daarom een origineel concept uit: de grootste namen uit de 60’s en de 70’s worden verenigd in een reeks medleys met nummers die in ieders geheugen gegrift staan. Het publiek wordt getrakteerd op o.a. CCR, Beatles, Doobie Brothers, The Stones, The Kinks, Queen, Bryan Adams, U2, Bowie, Springsteen. Kortom, teveel om op te noemen. Kortom, The Mates nemen u mee op een reis door de tijd met de beste en leukste nummers van de meest gekende artiesten.
PUSSY WILLOW
Belgian all-round coverband “Pussy Willow” brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met “all-time” pop, rock & dance songs van vroeger en nu.
De groep bestaat uit drie broers, een bassende virtuoos, een Italiaans drumwonder en vier verleidelijke danseressen.Beleef de “Pop-Rock-Rollercoaster”, de “Can’t-Stop-Dance-Experience”, gedrenkt in pure originaliteit, gecoverd in ware showcasestijl.  
DJ SQUIRRE & DJ AQUAHOLIC
Deze DJ’s hebben hun strepen al lang verdient in het Halse nachtleven en daarbuiten. Ze weten hoe ze voor de jeugd een fuif naar een hoogtepunt kunnen brengen. Zij sluiten ons event af met een feest tot in de nacht….
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief