StressFactor Live als afsluiter van solidariteitsweken in Don Bosco HALLE

C21

StressFactor Live als afsluiter van solidariteitsweken in Don Bosco HALLE

Scherm__afbeelding_2024-04-23_om_08
 

Gedurende enkele weken spannen onze leerlingen zich naar goede traditie in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de solidariteitsacties van de school. Dit jaar steunen we hiermee Brothers Of Solidarity, Ana Malawi, De Okkernoot en Dagcentrum De Wip. Als kers op de taart van deze periode vol solidariteit, zullen onze leerlingen op vrijdag 26 april een solidariteitstocht stappen of lopen, waarvoor ze zich kunnen laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen

Na de lunchtijd lonkt dan de beloning, een langverwacht evenement waar de hele school reikhalzend naar uitkijkt en waar we al maandenlang naartoe werken.
StressFactor Live tovert de speelplaats op vrijdagnamiddag 26 april om tot een bruisend festivalterrein!
 
Via deze unieke ervaring kunnen leerlingen hun creativiteit en ondernemingszin kwijt. Zo stemden leerlingen voor hun favoriete line-up van artiesten en komen bijgevolg Nina Black, Boef, OSKI en Voltrack de pannen van het dak spelen. Ook maakten de leerlingen uit de grafische richting zelf het ontwerp voor de festivalaffiche en zullen enkele leerlingen de rol van dj en co-host opnemen. Ook het verslag wordt uitgebracht door de leerlingen zelf. Zij zullen foto’s en filmpjes maken.
 
Dankzij onze gewaardeerde sponsors en partners zal de echte festivalsfeer tot leven komen, met echte festivalbandjes en tal van kraampjes. En laten we niet vergeten hoe therapeutisch muziek kan zijn! Leerlingen kunnen verzoeknummers aanvragen via Radio Çava en delen waarom bepaalde nummers hen zo raken.
 
De school zelf zorgt verder ook nog voor de nodige brandstof in de vorm van een heerlijke festivalhap. Kortom, we maken er een stevig feestje van!
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief