Zomerbar Saint-Stroppez voor de Zevende Zomer op rij

C21

Zomerbar Saint-Stroppez voor de Zevende Zomer op rij

353678505_763638735636777_7017252129763818064_n
 

Wie denkt dat Saint-Tropez het summum is voor een zomers feestje, heeft nog nooit een voet gezet op "Saint-Stroppez" in Halle. Met een knipoog naar de chique Franse kustplaats, keert dit zwoele buitenloungefeest terug op 13 en 14 juni naar Stroppen, beter bekend als het stukje Côte d’Azur in de Zennevalei.

Georganiseerd door de Ronde Tafel Halle, met de helpende handen van JC Stroppen en de Ladies Circle 11 Halle, belooft Saint-Stroppez een mix van gezelligheid, gastronomie en goede doelen. Meer dan 300 bezoekers van jong tot oud kunnen zich opmaken voor een 2-daagse vol ontspanning, uitstekend eten en muziek die zelfs de meest verstokte bankhanger naar buiten lokt.
Ook de kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin, terwijl ouders zich laven aan een goed glas en betere gesprekken.
De opbrengsten van dit evenement gaan steevast naar lokale goede doelen, waaronder in het verleden Levenslust en Smile2Me, Open Armen, Fris en andere van hebben kunnen genieten.  Want ook dit feest draait om meer dan alleen plezier maken. Met vorige editie financierden we zelfs een opknapbeurt voor de plaatselijke speeltuin, met dank aan de enthousiaste bijdragen van de gemeenschap.
Wil je als bedrijf of individu deel uitmaken van dit initiatief? Ronde Tafel Halle zet de deuren wagenwijd open voor sponsoren en mensen die niet alleen willen genieten van de festiviteiten, maar ook hun steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap.
"We kunnen niet wachten om Saint-Stroppez voor de zevende keer op te starten," aldus Frederic De Decker, Voorzitter van Ronde Tafel Halle. "Het belooft weer een topeditie te worden waarin we samen niet alleen genieten, maar ook teruggeven aan de gemeenschap in Halle."
Over Ronde Tafel en Ladies Circle Halle:
Deze club van ondernemende zielen, jonge mannen en vrouwen van Ronde Tafel en Ladies' Circle, zet zich in voor de gemeenschap door middel van diverse initiatieven. Van fondsenwervers tot gemeenschapsprojecten, hun inzet resulteert in duurzame vriendschappen en tastbare veranderingen.
Over JC Stroppen:
Het jeugdcentrum is één van de laatste groene plaatsjes in het centrum van Halle. Het is een plaats waar kinderen kunnen spelen en genieten in de natuur. 
Naast de unieke buitenaccomodatie vind je op het jeugdcentrum ook lokalen die verhuurd worden voor allerhande activiteiten. Een ideale plaats om vormingsmomenten, gezellige avonden met vrienden en familie of andere leuke activiteiten te houden.
Benieuwd naar meer of wil je bijdragen als sponsor? Neem contact op via:
Frederic De Decker
Ronde Tafel Halle
all@rt17.be
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024
Marc Sluys | 04 jun 2024

archief