Uitgestelde Buitenspeeldag in HALLE loopt op 5 juni op wieltjes

C21

Uitgestelde Buitenspeeldag in HALLE loopt op 5 juni op wieltjes

Scherm__afbeelding_2024-05-23_om_19
 

Slecht weer gooide roet in het eten in april maar op woensdag 5 juni vindt de Buitenspeeldag dan toch plaats in Halle. De namiddag staat in het teken van het WK Gravel. Kinderen amuseren zich een namiddag ‘op wieltjes’ op de Leide. Stunten op een pumptrack, rondjes rijden in een verkeerspark… Ze zullen zich geen seconde vervelen.
Kinderen hebben geen enkel excuus om binnen te blijven. Trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er samen een spetterend avontuur van!
In het teken van WK Gravel
In Halle organiseert de stad een bijzondere editie van de Buitenspeeldag. Alles staat in het teken van het WK Gravel dat in oktober start in Halle. Op parking Leide kan iedereen op 5 juni activiteiten op wieltjes meepikken.
Rondscheuren op go-carts
Er staan workshops skaten, rolschaatsen en stuntsteppen op het programma. Iedereen kan zijn bmx-skills testen op een echte pumptrack, de verkeerskennis aanscherpen in een verkeerspark, rondscheuren met go-carts op een opblaasbaar parcours of eigen koerspetjes pimpen.
Voor de kleintjes is er een kinderhoek met ballenbad, draaimolen en veel meer. Om 16u30 sluiten we af met een spectaculaire BMX- en Trial-show van het stuntteam van Get Insane!
Aangepaste fietsen
Iedereen is welkom op De Buitenspeeldag. De Halse Fietsbieb brengt daarom enkele fietsen mee voor kinderen met een handicap. Zo leven zij zich ook uit op het opblaasparcours en in het verkeerspark.
De zon is besteld, de activiteiten staan klaar, en de animatoren kunnen niet wachten om jullie een geweldige namiddag te bezorgen. Tot dan?
Leide afgesloten
Vanaf 6 uur ‘s ochtends tot na de afbraak (vermoedelijk 19u) is er een parkeerverbod op de parking van de Leide. Om de veiligheid van iedereen te garanderen, sluiten we vanaf 12u30de straat Leide tussen café C-danse en de rotonde met de Slingerweg af voor gemotoriseerd verkeer. Omrijden kan wel via het Joseph Possozplein.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 07 jun 2024
Marc Sluys | 05 jun 2024
Marc Sluys | 04 jun 2024

archief