Halle organiseert opnieuw taalstage (H)alle Talen

C21

Halle organiseert opnieuw taalstage (H)alle Talen

Scherm__afbeelding_2024-06-06_om_17
 
Halle organiseert opnieuw de taalstage (H)alle Talen. Van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus kunnen meertalige kinderen tijdens een leuke vakantieweek het Nederlands oefenen.
 
Taal oefenen met spel
De stad organiseert al sinds 2007 de taalstage. Die stage is bestemd voor kinderen die in een Halse school zitten, maar thuis niet veel Nederlands praten. Tijdens (H)alle Talen spelen en knutselen ze in het Nederlands. Zo leren ze beter de taal. Dat helpt hen als de school weer begint in september.
Speciaal opgeleide animatoren
De taalstage (H)alle Talen vindt plaats van maandag 5 tot en met vrijdag 9 augustus op Speelplein Joepie. Animatoren die hiervoor extra opleiding kregen, spelen en knutselen met de kinderen. De animatoren volgen een vormingstraject over taalstimulering bij vzw De Rand. Tijdens de taalstage kunnen ze ook rekenen op de hulp van een externe organisatie.
Inschrijvingen via school
Wil je jouw kind inschrijven voor de taalstage? Dat gebeurt via de school van je kind. Vraag het aan de juf of de meester voor eind juni. Zo kunnen de kinderen die het meest hulp nodig hebben, Nederlands leren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 jun 2024
Marc Sluys | 09 jun 2024
Marc Sluys | 07 jun 2024

archief