Supporter voor de Rode Duivels aan de grote schermen in HALLE en Lembeek

C21

Supporter voor de Rode Duivels aan de grote schermen in HALLE en Lembeek

Img_9196
 
Cafébazen en organisatoren van evenementen zetten in Halle de komende weken grote schermen op. Zo kunnen de Hallenaren samen supporteren voor de Rode Duivels op het EK Voetbal. 
In Halle kan je de komende weken op grote schermen de wedstrijden volgen van de Rode Duivels op het EK Voetbal. Verschillende cafébazen werken hiervoor samen, zodat je met familie of vrienden onze nationale ploeg kan aanmoedigen. Ook organisatoren van evenementen zorgen ervoor dat je niets hoeft te missen van het tornooi van de Belgen. 
Wanneer spelen de Rode Duivels?
 
• Maandag 17 juni, 18u:
 
België - Slowakije 
 
• Zaterdag 22 juni, 21u:
 
België - Roemenië 
 
• Woensdag 26 juni, 18u:
 
Oekraïne – België
 
Waar kan je kijken?
Cardijnplein
De cafébazen van de Grote Markt werken samen om er een groot voetbalfeest van te maken en zetten hun groot scherm op aan het Cardijnplein. Sfeer, muziek en drank en eten … Meer moet dat niet zijn. De horeca wijkt uit naar het Cardijnplein, omdat de kiosk nog tot eind juni heel wat ruimte inneemt op de Grote Markt. Doen de Rode Duivels het goed, dan verhuist het scherm bij de volgende wedstrijden naar de Grote Markt. 
Claesplein
In Lembeek verzamelen de supporters voor het groot scherm op het Claesplein. Café De Mustang zendt alle wedstrijden uit, en voor en na de match is er extra ambiance. 
Melkstraat/Maandagmarkt
Cafés Vontjesboer en Den Assureur zetten opnieuw een groot scherm op aan de hoek van de Beestenmarkt en de Melkstraat. De tap staat nooit droog en wie honger heeft, bestelt een snelle hap bij een van de restaurants in de Melkstraat.
Vlaamse kermis
Op de Vlaamse kermis op het Sisseplein pik je de wedstrijd van de Belgen tegen Roemenië live mee op groot scherm. De ambiance voor en na krijg je er gratis bij.
Extra verkeersmaatregelen
De verkeershinder blijft beperkt. Tijdens de wedstrijden hebben leveranciers geen toegang tot de winkelstraten via de Beestenmarkt en de Maandagmarkt. Fietsers rijden dan ook even om. Het verkeer dat via de Ninoofsesteenweg naar de Volpestraat rijdt, kan wel langs rijden.
In Lembeek wordt er een tijdelijk parkeerverbod ingesteld op de parkeerstrook aan de Stationsstraat, vlakbij het Claesplein. Op die strook worden mobiele toiletten geplaatst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief