JC De Kazerne HALLE viert 10de verjaardag tijdens Start To Summer op 27 juni

C21

JC De Kazerne HALLE viert 10de verjaardag tijdens Start To Summer op 27 juni

Scherm__afbeelding_2024-06-15_om_09
 

Hoera! Jeugdcentrum De Kazerne blaast 10 kaarsjes uit! Reden genoeg om te vieren op donderdag 27 juni met een gezellige afterschool tijdens ‘Start To Summer’. Vakantievibes gegarandeerd met mocktails, hapjes en zomerse beats.

Jeugdcentrum De Kazerne bestaat in juni van dit jaar 10 jaar. Dat wordt gevierd met een zomers evenement. Hierbij sluit ook de Halse jeugdraad aan, die jeugdbewegingen opnieuw trakteert om het werkjaar af te ronden. En ook OverKop, de plek binnen JC De Kazerne waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, werkt graag mee om de zomervakantie feestelijk in te zetten.
Afterschool met Start To Summer
Het resultaat is Start To Summer, een feestelijk evenement op donderdag 27 juni tussen 15u en 22u. Tijdens deze afterschool in en rond JC De Kazerne aan de Leide brengen verschillende dj’s muziek en kan je genieten op het zomerterras van hapjes, burgers en mocktails.
 
De plek voor jongeren in Halle
Jeugdcentrum De Kazerne in Halle is sinds 2014 de plek voor jongeren in Halle. Hier kunnen ze fuiven in de fuifzaal en studeren in de blokspot. Het is een plek waar jongeren elkaar ontmoeten en deelnemen aan verschillende activiteiten. In het jeugdcentrum zijn verschillende diensten aanwezig, zoals de dienst Kinderen en Jongeren van de stad, het Overkophuis, het studeer je mee-atelier, de uitleendienst voor jeugdverenigingen, de jeugdopbouwwerker, de blokspot, de tienerwerking, en het JAC (Jongeren Advies Centrum). 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief