Kunstacademie HALLE verlengt Kunstkuur in Halse scholen

C21

Kunstacademie HALLE verlengt Kunstkuur in Halse scholen

Download-5
 
De Kunstacademie Halle verlengt Kunstkuur in verschillende Halse scholen. Leerkrachten van het deeltijds kunstonderwijs en het dagonderwijs werken samen in de klas en delen hun kennis.
 
Win-win
Kunstleerkrachten ondersteunen hun collega’s in het basis- en secundair onderwijs bij artistieke vakken. Ze leren zelf ook bij over actuele onderwijsbehoeften. Deze samenwerking zorgt voor een mooie uitwisseling van kennis en ervaring. Hierdoor groeit de culturele expressie bij leerlingen en komen meer kinderen en jongeren in contact met de academie.
 
Verlenging project Kunstkuur in Halse scholen
De Kunstacademie vraagt een subsidie aan bij de Vlaamse overheid voor een Kunstkuur. De samenwerking met een school duurt maximaal 3 jaar. Voor 3 scholen in Halle is een nieuwe aanvraag goedgekeurd: BuLo Don Bosco, BuSo Don Bosco en VBS Harten Troef. Het GO! Atheneum Halle doet nu ook mee aan het project.
 
Nog meer samenwerkingen
De Kunstkuur blijft ook lopen in Buurtschool De Winde, GO! Beukenbos en GO! Zilverberk. Deze scholen bieden hun leerlingen al een tijd meer culturele beleving dankzij de Kunstkuur. Aangezien deze projecten minder dan 3 jaar geleden zijn gestart, blijven ze doorlopen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jun 2024

archief