Stroppenconcerten zorgen voor muziek en gezelligheid in HALLE

C21

Stroppenconcerten zorgen voor muziek en gezelligheid in HALLE

Stroppenconcerten2019
 

Op een gezellige zomeravond samen genieten van gratis optredens en allerlei lekkers ... Wat wil je nog meer? Een dansje wagen misschien? Geen probleem, want ook dit jaar hebben de organisatoren van de Stroppenconcerten voor alle muziekfans een mooi programma in petto.

Op het programma:

  • Maandag 1 juli: Fanfarettes ‘on stage’
    De muziek van de Fanfarettes heeft een uitzonderlijk hoog ‘feel good’-gehalte, gekruid met volksmuziek uit eigen streek, Zuid-Amerikaanse ritmes en Balkan accenten.
  • Maandag 8 juli: Garry Hagger
    De sympathiekste stem van Vlaanderen zorgt ook tijdens de Stroppenconcerten gegarandeerd voor ‘allermooiste momenten’.
  • Maandag 15 juli: 10 Cats Down
    10 Cats Down brengt een mix van rock 'n roll, hillbilly en blues, geïnspireerd door de pioniers uit de jaren ‘50. Denk aan klassiekers van Gene Vincent, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry en Little Richard.
  • Maandag 22 juli: The Bruceband - Springsteen Tribute
    The Bruceband en Springsteen Tribute: dat is een show, zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band kan verwachten. Plezier maken op en voor het podium is dan ook het motto.
  • Maandag 29 juli: Congazz
    Congazz brengt meezingbare en dansbare crossover van rumba, son, bolero, mambo, cumbia, salsa, bachata voor de meest positieve zomervibes.
  • Maandag 5 augustus: Pieter Schrevens + The A-ties
    Pieter Schrevens is bekend om zijn zeer originele versies van bekende songs. The A-ties nemen je vervolgens mee naar de jaren 80 met hits van o.a. Prince, Madonna en Duran Duran.
  • Maandag 12 augustus: Men and a Lady
    Miss Melissa en haar vijf mannen brengen klassiekers uit de jaren 50 en 60 voor een avond vol ambiance.
  • Maandag 19 augustus: Sandy (uit The Voice 2024) + ABBA GOLD Europe
    Sandy uit Huizingen schopte het tot de halve finale bij 'The Voice van Vlaanderen 2024'. Daarna brengt ABBA GOLD Europe een hommage aan ABBA voor een feest met alle klassiekers.

Praktisch

  • Wanneer? Op maandagavond vanaf 18u30. De gratis optredens starten rond 20u.
  • Wat? Naast de muziek kan je (tegen betaling) ook genieten van een hapje en een drankje.
  • Waar? Terreinen van Stroppen, Guido Gezellestraat in Halle.

Kom met de fiets

Ook dit jaar voorzien de organisatoren een mooie VIP-plek om je fietsen te parkeren. Zo kom je zonder zorgen naar de Stroppenconcerten en stal je de fiets gewoon naast het terrein. Bovendien komen op 8 juni, 22 juni, 5 augustus en 19 augustus de gemeenschapswachten langs om een woordje uitleg te geven over het nieuwe registratieplatform mybike.

Verkeershinder

De Stroppenconcerten lokken veel volk. Ook dit jaar gelden aangepaste verkeersmaatregelen voor de veiligheid van de concertbezoekers van maandag 3 juli tot en met maandag 19 augustus.

  • In de week voor de start van de Stroppenconcerten (op 1 juli) geldt in de Guido Gezellestraat een parkeerverbod ter hoogte van het kruispunt met de Jean Jacminstraat op een strook van ongeveer 20 meter. Op die manier kan het vrachtverkeer dat de leveringen doet voor de opbouw van de Stroppenconcerten in alle veiligheid draaien in de straat. 
  • Tijdens de Stroppenconcerten (op maandag) geldt een parkeerverbod van 17u tot middernacht in (delen van) de Astridlaan, Jan Boonlaan, Guido Gezellestraat, Joseph Uylenbroeckstraat en de Jean Jacminstraat. Er wordt dan ook een Kiss & Ride-zone ingericht in (delen van) de Jean Jacminstraat en de Guido Gezellestraat.
  • De Guido Gezellestraat is elke maandagavond afgesloten voor verkeer ter hoogte van de Devlemincklaan. Voetgangers en fietsers kunnen wel door.

Info:  www.stroppenconcerten.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 jun 2024

archief