HALLE – De kandidaten van Open Halle zorgden voor wat extra stemming op de Braderie

C21

HALLE – De kandidaten van Open Halle zorgden voor wat extra stemming op de Braderie

Dsc_2522__groot_
 
Dsc_2486__groot_
 
Dsc_2597__groot_
 
Dsc_2508__groot_
 
Dsc_2512__groot_
 
Dsc_2515_01__groot_
 
Dsc_2531__groot_
 
Dsc_2542__groot_
 
Dsc_2550__groot_
 
Dsc_2554__groot_
 
Dsc_2573__groot_
 
Dsc_2582_01__groot_
 
Dsc_2618_01__groot_
 
Dsc_2610_01
 
Dsc_2547
 

 Zaterdag 29 juni was een schitterende zonovergoten dag. De zon bracht extra sfeer op de Halse Braderie. De Halse handelaars en horeca hadden weer hun beste beentje voor gezet. Er was, zoals men dat zegt, ambiance in de stad. Wie er ook bij was, was Open Halle, de nieuwe politieke partij die zich ‘het juiste alternatief’ noemt.

In hun pop-up aan het Possozplain was het verzamelen onder de deskundige leiding van Alain Germis en Luc Pissens om ballonen op te blazen. De voortrekkers Anja Deridder, Bernadette Meeus, Leen Lathouwers, Patrick Decoster, Alain Germis en Luc Pissens, lijsttrrekker Jan Ghysels en lijstduwer Patrick Tordeurs wisten kinderen blij te maken met een witte ballon en een toertje op de kermismolen recht tegenover de pop-up. Er waren geanimeerde gesprekken met de voorbijgangers over de veel gehoorde verzuchting dat het in Halle wel eens zou mogen veranderen. Tegen het einde van de namiddag waren de witte ballonnen overal in de stad te zien.

De kandidaten van Open Halle hadden er duidelijk goesting in en zij kondigden aan dat zij tijdens de zomer in hun pop-up ‘denktafels’ zullen houden. Rond de tafel zullen de kandidaten van Open Halle over een vastgesteld thema met geïnteresseerde burgers in gesprek gaan. Geïnteresseerden kunnen zich al vast melden bij info@openhalle.be; nadere informatie volgt op de website www.openhalle.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief