HALLE schenkt trouwers en kersverse ouders tot 30 september een bijzondere boom

C21

HALLE schenkt trouwers en kersverse ouders tot 30 september een bijzondere boom

Scherm__afbeelding_2024-07-04_om_17
 
Sta je op het punt om te trouwen? Of verwacht je binnenkort een kindje? Dan heeft stad Halle een bijzonder cadeau voor jou en je gezin: een gratis boom!
 
Bij een bijzondere mijlpaal in je leven hoort een bijzonder cadeau. Daarom schenkt de stad iedereen die trouwt of een kind krijgt een bijzondere boom. Bomen zijn niet alleen mooi, ze brengen ook leven in je tuin. Vlinders, bijen en vogels vinden er een fijne plek. En jij? Jij geniet van bloesems, schaduw, en soms zelfs heerlijke vruchten.
 
Van krentenboompje tot appelboom
Je kunt kiezen uit verschillende hoogstambomen, zoals de gele kornoelje, het krentenboompje, de sierappel, de veldesdoorn, en de linde. Of ga voor een fruitboom, zoals een appel- of perenboom. Deze bomen zorgen voor bloemen, schaduw en vruchten, en trekken bijen, vlinders en vogels aan.
 
Hoe vraag je jouw boom aan?
Tot en met 30 september 2024 kan je jouw boom aanvragen. Iedereen die eerder al in 2024 trouwde of een kindje kreeg, kan ook een boom aanvragen. De bomen worden in het najaar aan huis geleverd. Je krijgt van de stad ook alle informatie over hoe en waar je jouw boom het beste plant. Met dit cadeau maak je niet alleen jouw tuin groener, maar ook de hele stad.
 
Schenk je bijzondere boom aan familie of vrienden
Geen plaats voor een bijzondere boom? Geen probleem! Je kan als kersverse ouders of pasgetrouwd koppel de boom schenken aan een familielid of een vriend die in Halle woont. Kies dan een boom op maat van de tuin van de persoon aan wie je de boom schenkt. Geef dan als leveradres wel het adres op van die persoon.
 
Info: www.halle.be/bijzonderebomen
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief