Word vrijwilliger bij Peuterbabbels in HALLE

C21

Word vrijwilliger bij Peuterbabbels in HALLE

Scherm__afbeelding_2024-08-17_om_09
 

Halle is op zoek naar vrijwilligers met een hart voor kinderen voor het project Peuterbabbels. Terwijl ouders in de Nederlandse les zitten, zorg jij samen met een kinderbegeleidster voor de opvang van hun kinderen en leer je hen spelenderwijs Nederlands.

Wat houdt het in?
Als vrijwilliger help je mee met de opvang van maximaal 10 kindjes tussen 1 en 2,5 jaar. Dit gebeurt op dinsdagvoormiddag van 9u tot 11u30 in Speelwolk (Kanaalbrugstraat 5D te Halle). Samen met een kinderbegeleidster zorg je ervoor dat de kinderen zich thuis voelen, de taal spelenderwijs leren en misschien zelfs een stapje zetten in hun zindelijkheid.
 
Wanneer verwachten we je?
Je bent er elke dinsdagvoormiddag van 8u30 tot 12u. Daarnaast woon je ook enkele kennismakingsmomenten bij en een startoverleg.
 
Is dit iets voor jou?
Ben je zorgzaam, creatief en hou je van teamwork? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken! Het is belangrijk dat je je graag inzet voor kinderen tussen 1 en 2,5 jaar en dat je gemotiveerd bent om samen te werken in een enthousiast team.
 
Wat krijg je ervoor terug?
We bieden je ondersteuning vanuit het Kenniscentrum Kinderopvang, een fijne werkplek en een leuke teamsfeer. Bovendien waarderen we jouw inzet met een vrijwilligersvergoeding, leuke attenties zoals een vrijwilligersfeest, zomerdrink en Paasviering en eventueel extra opleiding.
 
Interesse?
Neem contact op met ons via jong@halle.be of bel ons op 02 365 98 30.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief