Ontdek gratis Parking Suikerkaai HALLE en neem de vernieuwde Shopping Shuttle

C21

Ontdek gratis Parking Suikerkaai HALLE en neem de vernieuwde Shopping Shuttle

Img_9516
 

De nieuwe randparking  Suikerkaai is open. Of je nu komt shoppen, genieten van de Halse horeca of een dagje de stad wil verkennen, op parking Suikerkaai parkeer je op wandelafstand van het centrum.

Proef van de gratis parking tot 15 september
Om iedereen de kans te geven onze nieuwe parking te ontdekken, parkeer je tot en met zondag 15 september 2024 volledig gratis op de Suikerkaai. Daarna gelden er voordelige tarieven op maat van je bezoek aan Halle:
 
0,50 euro per uur.
1 euro per uur vanaf het derde uur.
Dagtarief voor 5 euro
Op zaterdag parkeer je gratis!
Nog een tip: als inwoner van Halle kun je voor slechts 10 euro per jaar de Hallekaart aanschaffen. Hiermee parkeer je onbeperkt op Parking Suikerkaai, Parking Nederhem en Parking Spoorwegstraat.
 
Plaats voor 157 voertuigen
De nieuwe parking biedt plaats aan 157 voertuigen, waarvan 8 ruime parkeerplaatsen voor mensen met een handicap en 8 laadpalen voor elektrische wagens. Voor kampeerwagenliefhebbers zijn er 4 plekken beschikbaar langs de Zenne, waar je 24 uur kunt blijven staan en zelfs overnachten. De parking is duurzaam aangelegd met grasbetontegels die regenwater direct laten infiltreren, wat zorgt voor een groene uitstraling. Bovendien worden er in het najaar bomen en struiken geplant om de omgeving nog mooier te maken.
 
Een extra halte voor de Shopping Shuttle
De Parking Suikerkaai is nu ook een halte voor de vernieuwde Shopping Shuttle. Deze gratis busjes brengen je elke donderdag en zaterdag tussen 9u en 15u binnen enkele minuten van de randparkings naar het centrum van Halle. Je hoeft nooit langer dan 7 minuten te wachten. Dat betekent dat je snel en comfortabel in het hart van de stad bent, klaar om te genieten van al het moois dat Halle te bieden heeft.
 
Ontdek de haltes van de Shopping Shuttle op www.halle.be/shoppingshuttle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief