BOS strikt Piet Colruyt als gastspreker voor tweede editie van netwerkevent

C21

BOS strikt Piet Colruyt als gastspreker voor tweede editie van netwerkevent

Bos-logo
 
Brothers of Solidarity kondigt met trots een tweede editie van hun netwerkevent aan op donderdag 26 september 2024. Dit jaar komen de social entrepreneurs van Business BOS samen in Villa Servais te Halle om onder andere te luisteren naar ondernemer en impactinvesteerder Piet Colruyt. Het belooft een avond vol inzichten, netwerkmogelijkheden en inspirerende verhalen te worden waarbij niet enkel leden van Business BOS aanwezig kunnen zijn, maar waar de deur ook openstaat voor andere ondernemers. 
 
Krachtige keynote spreker 
De VZW kon geen betere keynote spreken strikken dan Piet Colruyt. Bekend van zijn baanbrekende werk met Impact House in Brussel, deelt hij zijn ervaringen en inzichten over sociaal ondernemerschap.
De grootste maatschappelijke impact kan gecreëerd worden wanneer non-profit en profit elkaar versterken. Er zijn volgens hem 7 manieren om impact te maximaliseren en hoe dit precies in zijn werk gaat, doet hij voor de aanwezigen uit de doeken. Hij gelooft volop in de verzoening van de drie P’s :people, planet en profit die samen de ideale mix vormen voor een leefbaar businessmodel en een zo groot mogelijke maatschappelijke impact. Tickets kun je scoren via https://bos-business-netwerkevent2024.eventsquare.store/nl/a6wecdcgp5eg/g5rfr2yreqyy    
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen met Business BOS
Maak net zoals Dirk Van Peteghem, oprichter van VPD Transport & Logistics (transporteur van het jaar 2022), mee het verschil met je bedrijf als lid van Business BOS. Al jaren is hij trouwe sponsor en zet hij samen met Dirk Vierendeel van DNA Marketing zijn schouders onder Business BOS. Wil je graag meer informatie over Business BOS? Check dan vliegensvlug de website: https://www.brothersofsolidarity.be/business-bos 
Na het succes van de eerste editie in 2023, belooft de editie van 2024 opnieuw een onvergetelijke avond te worden. Villa Servais in Halle opent haar deuren voor een avond waarin maatschappelijk ondernemen centraal staat. Mathias Vergels, peter van Brothers of Solidarity, zorgt voor een streepje muziek. Bovendien kan je ook genieten van een heerlijk hapje, drankje en BOS diner. 
Wil jij deel uitmaken van dit unieke event? Scoor je tickets vandaag nog en draag bij aan een warm en voedzaam bord voor iedereen.
Meer info over het event en programma op: https://www.brothersofsolidarity.be/bos-event-26924 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief