Word model voor een dag Karakter Fashion HALLE heropent en pakt uit met een geweldige winactie

C21

Word model voor een dag Karakter Fashion HALLE heropent en pakt uit met een geweldige winactie

4e95c7bb-d5ce-5898-c80a-42eb9c6b841d_2
 
Ja, je leest het goed! Karakter Fashion doet na een grondige renovatie de deuren weer open en dat mag gevierd worden met leuke acties en andere feestelijkheden. 
 
Per aankoopschijf van 50 euro maak je tijdens het heropeningsweekend van Karakter Fashion van vrijdag 30 augustus tot zondag 1 september kans op een heel bijzondere ervaring: Op zaterdag 12 oktober kan je een exclusieve kijk achter de schermen van dé Halse modeshow winnen. Je leert de fijne kneepjes van het vak van een professioneel model en loopt meerdere keren mee in de modeshows, die die dag georganiseerd worden in het centrum van de stad. Aan het einde van de dag ben je helemaal ondergedompeld in de modellenwereld en nadien ontvang je digitaal alle foto's en video's van jouw performance. Zo'n kans wil je niet laten schieten. 
 
Home Sweet Home  
Tania Boonaert, de drijvende kracht achter Karakter Fashion, verheugt zich enorm om iedereen opnieuw te mogen verwelkomen in haar prachtig vernieuwde winkel in de Basiliekstraat 88 in Halle. Daarom pakt ze tijdens het heropeningsweekend niet alleen uit met zo een originele actie, maar ook met haar grondige verbouwing en stijlvolle rebranding. Zo legt ze met Karakter de focus meer dan ooit op wat echt belangrijk is: het bieden van topservice in een warme, huiselijke sfeer. Het motto? "Home Sweet Home." 
"Karakter is mijn thuis," vertelt Tania met een stralende glimlach. "Ik wil dat elke vrouw kan genieten van een ontspannen shopervaring in een rustige, ongedwongen omgeving. Je moet je op je gemak voelen bij het passen, en daarom wil ik dat de klant zich hier thuis voelt. We hebben zelfs een gezellig koffiehoekje toegevoegd," gaat ze verder. "Onze klanten waarderen onze persoonlijke service enorm. We doen alles wat we kunnen, van een leuk praatje tot het opsporen van de laatste maat in de stock, en we bieden ook de mogelijkheid om op afspraak te shoppen na sluitingstijd. Bovendien zijn we elke eerste zondag van de maand geopend, zodat vrouwen kunnen shoppen op een moment dat perfect in hun drukke schema past. In onze vernieuwde winkel kunnen we de service die de klanten van ons gewoon zijn nog beter bieden. Hoe dat er precies uitziet? Ik nodig alle dames met Karakter van harte uit om het zelf te komen ontdekken," besluit Tania. 
 
Wat staat er op de planning tussen vrijdag 30 augustus en zondag 1 september? 
Maak kans op een unieke ervaring als 'model voor één dag' op zaterdag 12 oktober 
Snuister rond in de mooiste winkel van Halle bij een glaasje 
Een gloednieuwe tas vol Karakter cadeau bij elke aankoop vanaf 150 euro. 
Een Home Sweet Home-cadeautje in je nieuwe shopper (een tipje van de sluier: Karakter is het kindje van Tania). 
 
Een streepje muziek van DJ Koen op zaterdagnamiddag: gezelligheid verzekerd. 
 
Hartelijk welkom  
Vrijdag 30 augustus van 10u tot 18u 
Zaterdag 31 augustus van 10u tot 18u 
Zondag 1 september van 13u tot 17u 
 
Met meer dan twintig jaar ervaring is Karakter Fashion dé connaisseur van kwaliteit en exclusiviteit. Het is een vaste waarde in de Halse Basiliekstraat voor vrouwen met Karakter. Hier vind je een unieke selectie van vooral Belgische topmerken in een huiselijke setting, met maten tot en met 46. Sublieme service en onuitputtelijke inspiratie? Dat is het handelsmerk van Karakter. 
 
OPEN van woensdag tot zaterdag van 10u tot 18u 
Ook elke eerste zondag van de maand open van 13u tot 17u
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief