HALLE krijgt Groene Michelinster als toeristische trekpleister

C21

HALLE krijgt Groene Michelinster als toeristische trekpleister

Hallerbos_hyacinten_2_
 

Stad Halle heeft een Groene Michelinster gekregen. Dit kwaliteitslabel wordt door de Michelin Reisgids toegekend aan toeristische plekken die echt de moeite waard zijn.

Halle heeft heel wat te bieden aan toeristen: van een bezoek aan de statige Sint-Martinusbasiliek en de binnenstad over een fietsroute langs imposante street art in alle uithoeken van Groot-Halle tot een wandeling in het prachtige Hallerbos. Dankzij de Groene Michelinster en de vermelding in de toeristische gids zullen nog meer mensen Halle ontdekken als toeristische trekpleister.
 
Bijzondere plekken wereldwijd
De Michelin Reisgids leidt reizigers naar bijzondere plekken wereldwijd. Denk aan steden, dorpen, kerken, kathedralen, musea en kastelen. Net zoals bij restaurants, deelt de gids sterren uit aan plekken die een bezoek waard zijn. De redacteurs letten op criteria zoals bezienswaardigheden, de charme en sfeer, de ontvangst van bezoekers en de originaliteit van de activiteiten. Halle is dan ook bijzonder trots dit label te kunnen tonen aan het Toerismekantoor.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief