Initiatie Bridge in regio HALLE

C21

Initiatie Bridge in regio HALLE

Scherm__afbeelding_2024-09-11_om_10
 

Ben je op zoek naar een interessante hobby? Heb je zin om je brein wat aan te scherpen? Speel je graag een spelletje kaart? Ken je bridge of zou je er graag kennis mee maken? 

Is één van je antwoorden op deze vragen “JA”, neem dan contact op met ons. Wij zijn de Koninklijke Halsebridge Club en spelen zowat 70 jaar bridge in Halle en omgeving. Op 17 september starten wij met een nieuwe reeks bridgelessen. Gedurende 10 dinsdagen, telkens om 19.00h, overlopen we de basisregels van het spel in de Artivent, Nijvelsesteenweg 498, Essenbeek. Inschrijven door storting van 60.00€ op rekening BE05 0015 4887 4475 van de Halse Bridgeclub.
 
Maar daar stopt het niet... Met bijna individuele sessies, volledig op je PC, tablet of smartphone, brengen we je verder op weg naar de wereld van “het bridgen”, een internationale sport. Voor je het weet speel je niet alleen in clubverband maar kan je je ook meten met bridgers uit de vijf werelddelen.
Geen saaie computerlessen of langdradige YouTube filmpjes maar interactieve sessies waarin je stap voor stap kennis maakt met het “bieden” en het “spelen”. Meer inlichtingen? Contacteer ons via een mailtje naar bridger@halsebridgeclub.be of neem een kijkje op onze website www.halsebridgeclub.be
En gratis meegenomen: Bridge is een van de weinige spellen die zowel de linker- als de rechterhersenhelft stimuleert. Elke keer dat je speelt, gebruik je -- en verbeter je -- je vaardigheden in communicatie, logica, wiskunde, geheugen, visualisatie en psychologie. Waarom wachten?
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief