Kunstgroep Aureool organiseert Herfstsalon in Oude Post in HALLE

C21

Kunstgroep Aureool organiseert Herfstsalon in Oude Post in HALLE

Img_9691
 

Van zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober kan je in de Oude Post in Halle terecht voor het Herfstsalon van Kunstgroep Aureool. De opbrengst van de veiling op zondag 29 september gaat naar De Okkernoot.
Kunstgroep Aureool strijkt neer in de Oude Post in Halle. Van zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober bewonder je tijdens hun Herfstsalon werken van kunstenaars Chris Daems, Myriam Renaux, Jeanne Fastenaekels, Wilfried Osce, Mieke Wilmaers, Eva Deceukelaire, Paul Carelsberg, Regina De Vos, Nadia Eylenbosch, Betty Noten, Luc Vanruysevelt, Lucienne Deron, Nicole Hantson en Hendrik De Greef rond het thema ‘Paddenstoelen’. Het salon is open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag en dat telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 18u.Veiling ten voordele van De OkkernootEen selectie kunstwerken wordt geveild op zondag 29 september om 16u. De opbrengst gaat naar De Okkernoot, een organisatie die kinderen en volwassenen met een beperking ondersteunt. Bieden voor de kunstweken kan vanaf het bedrag van 50 euro vanaf zaterdag 28 september om 10u.Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 28/9, zondag 29/9, donderdag 3/10, vrijdag 4/10, zaterdag 5/10 en zondag 6/10 (telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 18u)
  • Waar: De Oude Post, Kardinaal Cardijnstraat 9 in Halle
  • Ingang: gratis
  • Info: hendrik.de.greef@gmail.com | wilfried.osce@telenet.be

CultuurfestivalDeze kunsttentoonstelling maakt deel uit van het Cultuurfestival Halle. Onder deze titel kunnen verenigingen erkend door de Cultuurraad jaarlijks voor 1 activiteit gedurende maximaal 1 dag gratis gebruik maken van een stadszaal, of een tussenkomst krijgen voor het gebruik van een particuliere zaal. Alle info vind je op www.halle.be/producten-en-dienstencatalogus/toelage-cultuurfestival-halle.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief