Don Bosco en stad HALLE fleuren marktkasten op

C21

Don Bosco en stad HALLE fleuren marktkasten op

Img_9700
 
Halle werkt samen met de school Don Bosco om de grijze marktkasten in de stad op te fleuren.
Van grijs naar kleurrijk
In de stad staan op verschillende locaties marktkasten. In die kasten zitten elektriciteitsaansluitingen die gebruikt worden tijdens markten, kermissen en evenementen. "Om de grijze kasten wat meer kleur te geven en zo het straatbeeld op te fleuren, klopte de stad aan bij Don Bosco Halle", aldus schepen Johan Servé.
 
Eigen ontwerpen van leerlingen
Leerlingen uit de richting Printmedia en Grafische Media van Don Bosco zetten de theorie in de praktijk om en kleden de marktkasten aan met eigen ontwerpen. Ze werken project helemaal uit: van het ontwerpen van de stickers tot het aanbrengen ervan.
 
Carnaval en de markten in de kijker
Een eerste kast kreeg een ontwerp dat de wekelijkse markten in de kijker zet. Ook het Halse carnaval wordt geëerd op een van de marktkasten. Hierop prijken de foto’s van de eerste elf prinsen van Halle. Het bedrijf Castaar hielp met de bestickering van deze kast.
De komende maanden werken Halle en Don Bosco samen om nog meer marktkasten op te smukken met leuke ontwerpen.Halle werkt samen met de school Don Bosco om de grijze marktkasten in de stad op te fleuren.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief