Beleef het WK Gravel in HALLE vanop de eerste rij met WK Welkom

C21

Beleef het WK Gravel in HALLE vanop de eerste rij met WK Welkom

Scherm__afbeelding_2024-09-15_om_14
 

Op 5 en 6 oktober komt het WK Gravel naar Halle. Dit is een unieke kans voor iedereen om topsporters van dichtbij aan het werk te zien. Dankzij WK Welkom mag je dat letterlijk nemen, want dit project zorgt ervoor dat ook minder mobiele mensen en wie zich eenzaam voelt, samen naar de koers kan kijken.
Fietstaxi naar overdekte tribune
WK Welkom biedt een inclusieve ervaring voor iedereen die anders niet bij het WK Gravel aanwezig kan zijn. Een fietstaxi haalt je thuis op en brengt je naar een overdekte tribune, waar je het spektakel vanop de eerste rij beleeft. Je krijgt een lunchpakket en toffe WK Welkom-merchandise. En na de koers brengt de fietstaxi je veilig terug naar huis.
Ook familie, vrienden of verzorgers zijn van harte welkom in de supporter-zone. Hier kan je samen genieten van live muziek, een gezellige open bar en leuke animatie.
Programma op 5 en 6 oktober

  • 9u – 11u: Fietstaxi-service van huis naar de tribune of supporter-zone
  • 11u – 12:20u: Opening supporter-zone met live muziek en lunch
  • 12u20 – 12:50u: Passage van de renners
  • 12:50u – 13:30u: Meer muziek en ambiance in de supporter-zone
  • 13:30 u– 15u: Fietstaxi-service terug naar huis

Praktisch
Locatie: Misiabrug, Suikerkaai, Halle
Prijs: Gratis toegang tot de supporter-zone en open bar. De fietstaxi-service kost 20 euro (inclusief plaats op de tribune, lunchpakket en merchandise). Met een Kom!pas betaal je slechts 5 euro.
Inschrijven: Enkel wie gebruikmaakt van de fietstaxi, moet zich inschrijven. Je familie, vrienden of verzorgers kunnen zonder inschrijving mee naar de supporter-zone of met de fiets meerijden.
Op www.halle.be/wkgravel vind je een overzicht van alle straten die de fietstaxi aandoet. Woon je buiten de fietstaxi-zone? Geen probleem. Er zijn centrale ophaalpunten aan Parking De Gooikenaar en het station van Halle.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 sep 2024

archief