Sportoase Hallebad HALLE viert 2 miljoenste bezoeker

C21

Sportoase Hallebad HALLE viert 2 miljoenste bezoeker

Img_9769
 
Sportoase Hallebad mag ruim acht jaar na de opening de champagne ontkurken ter ere van zijn twee miljoenste bezoeker. « Ons bezoekersaantal blijft maar stijgen », aldus een trotse centrummanager Yannick Vervalle.
Sportoase Hallebad heeft zich sinds september 2016 gevestigd op Nederhem in Halle met een sterk en breed aanbod gericht op sport en beleving. Het sportcomplex heeft zich sindsdien bewezen als een belangrijke ontmoetingsplek waar mensen samenkomen voor sport & ontspanning, in een veilige en comfortabele omgeving. Bovendien biedt Sportoase zijn diensten aan tegen lage prijzen, waardoor het voor een breed publiek toegankelijk is, van families en senioren tot jonge kinderen.
Dat alles maakte dat Sportoase Hallebad op woensdag 2 oktober haar twee miljoenste bezoeker mocht ontvangen. «Hier zijn we enorm trots op », stelt centrummanager Yannick Vervalle. « Ons bezoekersaantal blijft maar stijgen. Ook nu stevenen we af op een recordjaar. Dit is het bewijs dat mensen hun weg naar ons vinden en dat we een impact hebben als gezondheidspartner. »
Twee miljoen bezoekers laat je natuurlijk ook niet zomaar aan je voorbijgaan. Sportoase en stad Halle gaven een geschenk aan de twee miljoenste bezoeker, waaronder een all-in abonnement. Zo blijft Sportoase ook zijn visie trouw als gezondheidspartner, zelfs bij een mooie viering. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Hugo Devillé | 02 okt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief