Benefietconcert Mariaprocessie + expo historische affiches in basiliek HALLE

C21

Benefietconcert Mariaprocessie + expo historische affiches in basiliek HALLE

Affisj
 

 Kom luisteren naar hemelse stemmen en mooie muziek in de basiliek van Halle. Op zondag 27 oktober om 17 uur. Toegang 20 euro in VVK. Bestel je kaarten via onthaal@kerkgroothalle.be of bel naar 02/356.50.65 of kom langs op het secretariaat van de dekenij: Dekenstraat 15 in het centrum van Halle.

Aan de kassa betaal je 25 euro. De opbrengst van dit unieke concert gaat naar de organisatie van de volgende Mariaprocessie op pinksterzondag 8 juni 2025.
"Het is echt heel speciaal dat het Vaclav ensemble in onze basiliek komt optreden. Een Tsjechisch koppel dat in Halle woont heeft dat voor ons kunnen regelen", vertelt deken Guy De Keersmaecker.
 
Voor het optreden kan je in de basiliek ook de gratis tentoonstelling bezoeken van historische affiches -er zitten pareltjes tussen- van de Mariaprocessie en andere evenementen in Halle als populaire bedevaartstad. Die expo loopt van zondag 20 oktober tot zondag 3 november. De tentoonstelling werd samengesteld door Dirk Vandenplas van de Geschied-en Oudheidkundige Kring.  
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief