Grenzeloos een middag vol cultuur, creativiteit en verbinding in HALLE

C21

Grenzeloos een middag vol cultuur, creativiteit en verbinding in HALLE

Scherm__afbeelding_2024-10-24_om_10
 

Zondag 10 november is het zover: Grenzeloos komt opnieuw naar CC 't Vondel in Halle. Dit interculturele evenement brengt jong en oud samen voor een bruisende middag vol creatieve activiteiten, nieuwe ontmoetingen en wereldse muziek en lekkernijen.

Tijdens Grenzeloos ontdek je op een speelse en artistieke manier verschillende culturen. Het programma van de derde editie zit vol creatieve activiteiten. Experimenteer met borduren, Arabische kalligrafie, diverse textieltechnieken en nog veel meer. Daarnaast kan je meewerken aan een gezamenlijk kunstwerk waarin positieve boodschappen voor vrede en verzoening centraal staan.
Ook voor liefhebbers van lekker eten valt er genoeg te beleven. Je kan Grenzeloos starten met een authentieke Cambodjaanse maaltijd en doorlopend genieten van heerlijke hapjes uit verschillende windstreken. De middag wordt feestelijk afgesloten met levendige dans en muziek uit Congo.
Grenzeloos maakt deel uit van de November Wereldmaand in Halle. Het centrale thema is dit jaar ‘Alles wat we delen’. ‘Dat thema komt ook naar voor tijdens Grenzeloos’, zeggen Aicha Tantawi en Hilde Geirnaert van Avansa Halle-Vilvoorde. ‘We werken voor dit evenement samen met heel diverse organisaties en gemeenschappen. Grenzeloos maakt verbinding en toont dat we veel meer gemeenschappelijk hebben dan we zouden denken.’
 
Tim Merckx van CC ’t Vondel: ‘Met Grenzeloos brengen we verschillende culturen echt dichtbij de Hallenaar en er is voor iedereen wat wils: lekker eten, dans, muziek, tentoonstellingen en uiteraard ook verrassende ontmoetingen.’
 
Grenzeloos maakt deel uit van de November Wereldmaand in Halle en wordt georganiseerd door Avansa Halle-Vilvoorde, CC ’t Vondel en tal van andere partners.
Praktisch:
Info & inschrijven: www.avansa-hallevilvoorde.be/grenzeloos
Grenzeloos – Zondag 10 november van 13:00 tot 17:00 uur
Concertzaal CC ’t Vondel, J. Possozplein 40, 1500 Halle
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 24 okt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief