SINT-PIETERS-LEEUW / GOOIK – Ploegvoorstelling Cosyn Cycling Team

C21

SINT-PIETERS-LEEUW / GOOIK – Ploegvoorstelling Cosyn Cycling Team

Gooik
De nieuwe ploeg met de voor- en ondervoorzitter/ Foto © Elsie De Greef
 
Gooik
Het bestuur, medewerkers en sponsors/ Foto © Elsie De Greef
 
Gooik
met een glaasje Cava toasten op het nieuwe seizoen / Foto © Elsie De Greef
 
Gooik
Gezellig bijpraten in de garage van sponsor Cosyn/ Foto © Elsie De Greef
 
Gooik
Sponsor Lunch-time verzorgde de lekkere broodjes/ Foto © Elsie De Greef
 

Eind vorig jaar stopte Theo Cops met de sposering van het Cops Team, een wielerploeg van Sint-Pieters-Leeuw. Het bestuur bleef niet bij de pakken zitten en zocht een nieuwe hoofdsponsor die ze vonden bij de familie Cosyn, van Garage Cosyn in Kester. Op de co-sponsors Lunch-time en Toidak kunnen ze dit seizoen nog altijd rekenen.

André Meulemeester, voorzitter: «We nemen een hele nieuwe start, het Cops Team wordt dus het Cosyn Cycling Team. We hebben verschillende veranderingen doorgevoerd, we veranderen van uitrusting voor onze leden, de leverancier van de kledij, de start en aankomst van onze V.W.F. wielerwedstijd op 15 september, onze spaghettikermis wordt een pensenkermis en ons lokaal verhuist van De Lantaarn naar Taverne De Pauw. Vele vernieuwingen, maar wat voor ons centraal staat zijn onze renners en wielertoeristen en dat zal in de toekomst zo blijven.» André bedankte het bestuur, de renners, de sponsors, het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw en alle vrijwilligers voor hun inzet en steun.

Daarna overliep David Berghmans, coach en ondervoorzitter, het voorbije seizoen dat heel succesvol was, met maar liefst 40 overwinningen in de V.W.F. rangen, 5 zeges in de WAOD rangen en één zege in de E.C.W. Wat hun totaal op 46 zeges brengt. Als uitschieters waren er vorig jaar de renners in catergorie F,  ze kaapten bijna alle titels en truien weg en behaalden een knappe zege in de driedaagse van de Ronde van Gaumaise in Luxemburg. Er volgde een dikke proficiat en een woordje van dank aan de renners, begeleiders en mekanieker Phil voor het knappe werk. David was ook heel blij met de nieuwe aansluitingen, er hebben zich 8 nieuwe renners aangesloten, en samen met het bestuur hoopt hij op een schitterend seizoen 2013.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 feb 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief