SINT-PIETERS-LEEUW - Fotowedstrijd "Natuur door de camera gezien"

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Fotowedstrijd "Natuur door de camera gezien"

Editiepajot_sint-pieters-leeuw_fotowedstrijd_leeuwse_natuur_foto_ep
 

Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden VZW organiseert, in samenwerking met het Gemeentelijk Cultuur Centrum Coloma, voor de tweede keer een fotowedstrijd, met als thema ”De Leeuwse natuur door de camera gezien”. Deze wedstrijd staat open voor iedereen, zowel voor de jeugd (tot en met 17 jaar), als voor volwassenen.

De natuurpracht van Groot-Leeuw en zijn aangrenzende gemeenten in al zijn aspecten staat centraal in deze wedstrijd. Zowel fauna als flora en landschap komen aan bod.
De beelden kunnen tussen 15 augustus en 15 september ingezonden worden op volgend mailadres: leeuw.natuurfotowedstrijd@telenet.be 
De door een vakjury geselecteerde beelden worden tentoongesteld in het kasteel Coloma op zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 27 oktober 2013 van 14.00 tot 18.00 uur. Inkom gratis. Tijdens de vernissage van de expositie, met receptie, worden de bekroonde werken bekend gemaakt en de prijzen aan de laureaten overhandigd.
Alle nodige informatie over de deelname is te vinden op de website van het Cultureel Centrum Coloma: www.colomaspl.be Alle info: Geert Wauters 0475.51.20.71
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief