SINT-PIETERS-LEEUW - Quiz ‘Slimste dienstencentrum van Vlaanderen’.

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Quiz ‘Slimste dienstencentrum van Vlaanderen’.

Editiepajot_leeuw_zennemeanderr_foto_merckx
Foto Felix Merckx
 

 Drie dienstencentra van het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw doen mee aan de quiz ‘Slimste dienstencentrum van Vlaanderen’ Ieder dienstencentrum stelde verschillende ploegen samen van telkens 6 personen. Elk dienstencentrum in Vlaanderen speelde dezelfde Quiz op hetzelfde moment.

Verschillende vragen werden gesteld door Bekende Vlamingen via een DVD-opname. In de finaleronde speelden de winnaars van elk dienstencentrum tegen elkaar. Het internet en e-mail hielpen de dienstencentra om het laatste antwoord door te sturen. En het slimste dienstencentrum van Vlaanderen ligt in Lissewege.
Het slimste dienstencentrum van Sint-Pieters-Leeuw is … Meander!
Momenteel telt het Vlaamse welzijnslandschap 185 erkende lokale dienstencentra, verspreid over 105 gemeenten en steden, van Aalst over Brussel tot Zwijndrecht. De meeste dienstencentra werden opgericht in de schoot van het OCMW, maar er zijn in toenemende mate ook private initiatiefnemers.
De lokale dienstencentra zijn ondanks hun 40 jarige voorgeschiedenis nog vrij onbekend bij het grote publiek. Onbemind zijn ze echter geenszins: zij mogen hun ruim 130 000 regelmatige gebruikers tot hun trouwe fans rekenen.
Alle deelnemers en supporters worden getrakteerd op cake en koffie!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief