Dag van de zorg in het wooncentrum Zilverlinde in SINT-PIETERS-LEEUW

C21

Dag van de zorg in het wooncentrum Zilverlinde in SINT-PIETERS-LEEUW

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto © Elsie De Greef
 
Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Foto © Elsie De Greef
 

De dag van de zorg was het uitgelezen moment om kennis te maken met het woonzorgcentrum Zilverlinde, voor en achter de schermen. Ook kon je er kennis maken met de verschillende diensten van het OCMW. Dit allemaal langs een actief parcour doorheen het hele gebouw.

Zilverlinde is een woonzorgcentrum, beheerd door het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw. Temidden van een groene en rustige omgeving probeert Zilverlinde een gezellige “thuis” te zijn voor 105 residenten, waar de deuren steeds openstaan voor bezoekers, familie en vrienden. 7 personen kunnen er ook terecht voor kortverblijf, bijvoorbeeld na ziekte of ziekenhuisopname. Het gebouw is gloednieuw en voorzien van de laatste en meest moderne apparatuur.

Verder kon men er kennis maken met de thuiszorgdiensten en kon men demonstraties meemaken van een demo badkamer, robotmedicatie, tilliften, verpleegtechnieken,… Je kon er het vrijwilligerswerk ontdekken want vrijwilligers zijn in het woonzorgcentrum, maar ook in de lokale dienstencentra en de thuiszorg van groot belang. Doorheen het hele gebouw kon men kunstwerken ontdekken van de Leeuwse kunstkring LeeuwArt en De Joenge Bezebloezers zorgden voor de vrolijke noot. Voor een drankje kon je terecht in het lokaal dienstencentrum De Meander.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2013
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief